بالا ۴۰ سالمه و علائم پیری رو هر روز تو شکلم و اندامم میبینم که دارن نمایانتر میشن .خیلی ناراحتم که هیچ جوونی نکردم و الان باید پیری رو تحمل کنم و باهاش کنار بیام. واقعا هیچی از زندگیم ندیدم فقط سختی و آزار و ظلم کشیدم و عمرم الکی الکی گذشت دنیا خیلی ناعادله خانمهایی که سنتون داره هی زیاد میشه چه حسی دارین و فک میکنین پیری چجور دورانیه؟ من فک میکنم توی پیری آدم انگار برای دیگران کم رنگ میشه و حتی نامرئی میشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ول کن توروخدا 40 که پیر نیست من مرداد 40سالم میشه ولی اصلا احساس پیری نمیکنم
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه میدارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴) حضرت محمد ص (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)
۴۵ سالمه .افتادگی پلک دارم اذیتم میکنه .ولی دوساله تازه شروع کردم به کاری .امسالم برنامه های جدیدی دارم .هر چند دوست داشتمالان ده سال کوچیکتر بودم .ولی گذشت دیگه..
من ۳۵ سالمه منتظرم بچه هام بزرگتر بشن هر روز ورزش کنم
در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ رفت؟