2777
2789
عنوان

تا حالا دندون پزشکی رفتین؟

472 بازدید | 12 پست

‏اول دکتر چند ‌ تا⁩ سوزن میزنه تو لثه تون بعد اون مته رو می گیره دستش..بعضی وقتا از شدت درد دسته های صندلی رو محکم فشار میدیم و اشک تو چشمامون جمع میشه

‏چرا نمیزنین تو‌گوشش؟

‏این همه درد رو تحمل کردید؛ این همه مته و امپول و انبرو...خوب اعتراض کنید بهش!چرا اعتراض نمی کنید!؟

‏تازه کلی هم ازش تشکر می کنیم و می خوایم بیایم بیرون می گیم: آقای دکتر ببخشید وقت بعدی کی هستش؟!

نمی خوای خدا رو اندازه یه دندون پزشک قبول داشته باشی؟به دکتر اعتراض نمی کنیم چون میدونیم این درد فلسفه داره و منجر به بهبود میشه؛

میدونیم یه حکمتی داره...

خوب خدا هم حکیمه!

وقتی درد و رنجی رو تو زندگی ما فرستاد ازش تشکر کنیم. بگیم نوبت بعدی کی هستش؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا بعدش دندونمون درست میشه پس ارزشش رو داره.

ولی زندگی یکی مثل من فقط شده درد...پس کی قراره خوشیاش رو ببینم؟!وقتی مردم؟!

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
والا بعدش دندونمون درست میشه پس ارزشش رو داره. ولی زندگی یکی مثل من فقط شده درد...پس کی قراره خوشیا ...

همش یچیز درونیه در عین حال شاید خنده دار باشه

هر وقت به یه ارامش درونی رسیدیم و رها کردیم کم کم همه چی درست میشه و تا این درسو نفهمیم ادامه داره

هیچوقت برا دندونام دندونپزشکی نرفتم فقط یکی دوبار برا جرمگیری رفتم گفتم بمیرمم دیگه اینورا نمیام😂

گاهی ادم‌ناچاره..منم انقد طول دادم و دس دس کردم ک این دندونم اینطوری شد