2777
2789

اگه پیام بدم بگم بیشعور دلم تنگ شده واست سبک میشم

این پیج واسه دونفره یکی واسه منه که پسرم ۶سالشه یکی واسه خواهرزاده مه که مجرده

پیام نده 

ولش کن 

دوست داشت نمی رفت

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کاری میکنی بکن فقط شرمنده ی دلت نباش

درد مرا جز او دارویی دوا نکند. میشه لطفا برای به هم رسیدن منو عشقم دعا کنین یا یه صلوات بفرستین؟ لطفا بهم بگین منم دعا تون کنم قشنگا🥺❤️🩵

من حالتو درک میکنم ولی کسی که رفته رو برگردونم!خودتو کوچیک نکن!من آدمی نیستم که بگم اگه دختر پیشقدم بشه و فلان بده اصلا فرقی بین دختر و پسر نمیزارم ولی اعتقادم بر اینه خدا خواسته جدا بشی اون چیزاییو دیده که تو ندیدی!تو باید قوی باشی!این طبیعیه که دلتنگ بشی کاملا طبیعیه ولی باید قوی بمونی و زندگیتو ادامه بدی

نه هرگز پیام نمیدم معلومه که سبک میشی 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

من چند روز بعد کات دادم کاملا پشیمون شدم انگار نه اونی بود ک خودشو ج. ر میداد تا فقط نگاهش کنم..

افرین دقیقا این خودشو میکشت واسه من ولی چنان بی حس شده که اصلا این نبوده انگار

من حالتو درک میکنم ولی کسی که رفته رو برگردونم!خودتو کوچیک نکن!من آدمی نیستم که بگم اگه دختر پیشقدم ...

فدات شم عزیزم 

افرین دقیقا این خودشو میکشت واسه من ولی چنان بی حس شده که اصلا این نبوده انگار

چون فیلم بوده برا یه هدف!اونم رابطه ی ج ن س ی!البته اینم هست که پسرا بعداز پنج یا شش ماه دلتنگ و پشیمون میشن