2777
2789
عنوان

اجابت دعا

206 بازدید | 32 پست

بچه ها چرا هرچی دعا میکنیم نمیشه هی بدتر میشه مگه خدا نمیدونه چقدر بهش نیاز داریم 😭😭😭😭هر ختمی بوده برداشتیم الان نزدیکه سه ساله دیگه بردیم 

مامانم دیشب به یکی داشت  می‌گفت شبا از بس گریه می‌کنه دیگه چشماش سو نداره نمی‌دونید چه حالی هستم 

میگم این همه بنده های خدا نمیخواستن ما پیشرفت کنیم الان همونم که داشتیم از دست دادیم خیلی مامانم احساس می‌کنه همه کم چشممش نگاه میکنند 

ولی در صورتی که مامان و بابام اگر کسی دستشون تنگ میشد همیشه به اون محبت بیشتری میکردن دستشون را می‌گرفتن کار جور میکرد بابام واسه بقیه اما الان انکار خدا هم مارا نمیبینه خسته شدم 

انگار خدا وجود نداره 

اگه تو دنیا همه رو داشته باشی ولی خدا رو نداشته باشی فاجعه است از اون بدتر که اگه هیشکی نداشته باشی، خدارو هم نداشته باشی دیگه اسمی نمیشه روش گذاشت ته ته ته خطی، تو یه بن بست تاریک تاریکی منم الان همین حسی رو دارم، احساس میکنم به ته ته دنیا رسیدم کسی نیست به دادم برسه 😔😔

تا حالا دندون پزشکی رفتین؟

‏اول دکتر چند ‌ تا⁩ سوزن میزنه تو لثه تون بعد اون مته رو می گیره دستش..بعضی وقتا از شدت درد دسته های صندلی رو محکم فشار میدیم و اشک تو چشمامون جمع میشه

‏چرا نمیزنین تو‌گوشش؟

‏این همه درد رو تحمل کردید؛ این همه مته و امپول و انبرو...خوب اعتراض کنید بهش!چرا اعتراض نمی کنید!؟

‏تازه کلی هم ازش تشکر می کنیم و می خوایم بیایم بیرون می گیم: آقای دکتر ببخشید وقت بعدی کی هستش؟!

نمی خوای خدا رو اندازه یه دندون پزشک قبول داشته باشی؟به دکتر اعتراض نمی کنیم چون میدونیم این درد فلسفه داره و منجر به بهبود میشه؛

میدونیم یه حکمتی داره...

خوب خدا هم حکیمه!

وقتی درد و رنجی رو تو زندگی ما فرستاد ازش تشکر کنیم. بگیم نوبت بعدی کی هستش؟

این متن و بخون من که اشکی شدم از بس حقه توکل کن به خودش قسم میخورم اگه به صلاحت باشه درست میشه

دیر و زودش و هم فقط خود خدا می‌دونه

یه امتحان و تجربست

بلند بگووو اللهم عجل لولیک الفرج و قلب امام زمان و شاد کن❤️‍🩹😍 عاشق امام حسین ام ؛ فداش بشم😍🫀  1403/1/۲   اگه شد چی؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم یه حاجتی دارم انقد نذر و نیاز کردم اما فعلا هیچی😔 فقط یه مورد کوچولو هس که خدا نمیخاد

خدایا چی میشد من بنده‌ات رو یه بار شاد میکردی دردمو به کی بگم مگه نمیگن تو از رگ گردن نزدیک‌تری پس چرا صدامو نمیشنوی؟ انقد حال دلم خرابه افسردم آرزوهام شدن حسرت زندگیم کاش بهم فقط یه نگاه میکردی 😔😔۲۷ مرداد

تا حالا دندون پزشکی رفتین؟ ‏اول دکتر چند ‌ تا⁩ سوزن میزنه تو لثه تون بعد اون مته رو می گیره دستش..ب ...

عزیزم ممنون از متن زیبات 

اما ما اگر دیر بشه اینقدر تورم شدید هست که دیگه پدر و مادرم یه خونه ی آبرومند. هم ندارن 

منم یه حاجتی دارم انقد نذر و نیاز کردم اما فعلا هیچی😔 فقط یه مورد کوچولو هس که خدا نمیخاد

انگار خدا قبلا هم مهربونتر بود زود جواب ظلم را میداد کسی به کسی فخر می‌فروخت جواب میداد 

کسی را مسخره میکردن زود جوابش را می‌دیدند 

حالا هرچی آدم خوبه داره مجازات میشه 

و آدمای بد و ظالم و مغرور روز به روز قوی تر میشن

عزیزم براتون آیة الکرسی میخونم

الهی که بحق امیرالمؤمنین علی، خدای رحمان با نظر لطفش بهتون نگاه کنه و مشکلتون بخیر و خوشی حل بشه🤲

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
عزیزم براتون آیة الکرسی میخونم الهی که بحق امیرالمؤمنین علی، خدای رحمان با نظر لطفش بهتون نگاه کنه ...

توروخدا دعا کنید خدا کمک کنه از راه بی گمونی بدهی ها داده بشه و کار و شغل برادرم درست بشه 

براتون ایه الکرسی خوندم. از دست ما همین برمیاد. ان شالله که مشکلات پدر و مادرتون به زودی زود حل بشه. خوشحالژ وارد زندگیتون بشه

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس