2777
2789
عنوان

ازدواج سفید اخرش چی میشه؟

1760 بازدید | 19 پست

بنظرتون چی میشه اخرش ؟ یکی از دوستام ازدواج سفید کرده با یه پسره ،میگه من دیگ به ۲۱ سالگیم برنمی گردم 

تکلیف ماهایی که دنبال اینجور روابط نمیریم چی میشه ؟ میدونم خوب نیس 

کسی بوده اطرافتون؟اخرش چی میشه

ازدواج رسمی به جایی نمیرسه اینکه جای خود دارد

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اطرافمون که نبوده

ولی خب کسی که بهت تعهدی نداره با کوچکترین مشکلی می‌ذاره می‌ره

فک کن مثلا یه بیماری یا یه مشکلی برای زن یا مرد پیش بیاد، طرف مقابل دلیلی برای موندن نداره، تعهدی نداره، اگه از اولم آدمِ موندن بود ازدواج میکرد

ازدواج رسمی به جایی نمیرسه اینکه جای خود دارد

وقتی اعتقاد داشته باشیم رسمی به جایی نمیرسه خب پس چ از اون همه زدوبند ! چ فرقی کرد دیگه ؟! بجز دردسرای رسمی

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

بعد از مدتی ممکنه این موارد پیش بیاد چون تعهدی و مسئولیتی و سندی در کار نیست وقتی دلزدگی و مشکلات پیش بیاد

رها شدن و به تبع اون احساس شکست و احساس رها شدگی همراه با سواستفاده جنسی نه صرفا رابطه جنسی 

مواجه شدن با انواع بیماری ها 

وقتی اعتقاد داشته باشیم رسمی به جایی نمیرسه خب پس چ از اون همه زدوبند ! چ فرقی کرد دیگه ؟! بجز دردسر ...

مخالفم رسمی باز دستت به جایی بنده حق و حقوقی داری ولی ازدواج سفید چی؟ رسما هیچ کاره ای 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

اطرافمون که نبوده ولی خب کسی که بهت تعهدی نداره با کوچکترین مشکلی می‌ذاره می‌ره فک کن مثلا یه بیما ...

درسته . اما تو رسمی هم خیلیا حتی سر حامله شدن زنشون خیانت میکنن !! چ برسه مریضی و فاان .. موندنی هم ک به اجبار باشه چ فایده

مخالفم رسمی باز دستت به جایی بنده حق و حقوقی داری ولی ازدواج سفید چی؟ رسما هیچ کاره ای 

خب پس شاید از قانون سر در نمیارید ! یک خونه و یک ماشین مستثنیات دین و حق مرد هست . هر چند ۹۰ درصد مردم بیشتر ازینشو ندارن داشته باشن هم به اسم ملدرشونه و مهریه علنا از بین میره . مگه طرف کارمند با حقوق بالا باشه ک بتونی ماهیانه ازش یه مقدار بگیری . ک اونم با دردسرایی ک داره پشیمون میشی . ک خب اونم نصف بیشتر مردم آزاده کارشون . چ مزیت دیگه ای داره مثلا ؟! کم نیستن کسایی ک مهرشونو میبخشن ک فقط آزاد شن 

درسته . اما تو رسمی هم خیلیا حتی سر حامله شدن زنشون خیانت میکنن !! چ برسه مریضی و فاان .. موندنی هم ...

بله آدم خوب و بد همیشه ممکنه باشه، ولی عدم تعهد توی ازدواج سفید بارزتره و دو طرف از همون ابتدا تعهدی نمی‌دن به همدیگه، چه برسه زمانی که به اندازه روز اول مهری توی دلشون نباشه

خب پس شاید از قانون سر در نمیارید ! یک خونه و یک ماشین مستثنیات دین و حق مرد هست . هر چند ۹۰ درصد مر ...

خب هر چقدر بخوایم بازش کنیم میبینیم قانونی چیز خاصی دست و بال زن رو نمیگیره حالا بدون به رسمیت رسیدن بدون تعهد قراره چی بشه چه آینده ای میتونه این زن با ازدواج سفید داشته باشه؟ توی ایران این مورد فقط به نفع مردهاست کاری به جنس مرد ندارن بار روانی جامعه که این زن رو چجوری میبینن قضاوت میکنن بکنار

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب هر چقدر بخوایم بازش کنیم میبینیم قانونی چیز خاصی دست و بال زن رو نمیگیره حالا بدون به رسمیت رسیدن ...

خب پس در هر دو صورت چیزی دست زن رو نمیگیره ! 🤷🏻‍♀️