2777
2789
عنوان

دکتر زنان عکس گرفت ازم

273 بازدید | 12 پست

دوستان امروز من رفتم معاینه برای لابیاپلاستی و دکتر از واژنم عکس گرفت 😔. هرچی گفتم نکن قبول نکرد و من اون لحظه دیگه هیچی نگفتم.بعد گوشیشو آورد گفت ببین گوشیم پر از این عکساس. الان خیلی پشیمونم که چرا همون موقع نیومدم بیرون. حتی به فکرم زد برم پیشش بگم عکسمو پاک کن. برای عکس قبل و بعد میخواست. چیکار کنم آروم شم؟ این مسئله برای شما هم مهمه؟ لطفاً مسخره نکنید واقعا حالم بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جای تو بودم برام مهم نبود چون چهره دیده نمیشه ی عکسه اونم قرار نیست نشون همه بده

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

عزیزم شما میتونی قوانین طبق اخلاق پزشکی ازش شکایت کنی 

کارش خیلی خیلی غیراخلاقی بوده خصوصا که بدون رضایت تون بوده حتما برو بگو پاک کنه و اگه مقاومت کرد بگو پس قانونی اقدام میکنم

و بله حق دارین ناراحت بشین

خیلی مسخره‌س باب شده واسه تبلیغ همه چی رو به اشتراک میذارن

حریم خصوصی بیمار خیلی مهمه!

وای چطور اجازه دادی؟

چه کار افتضاحی

من بعد از زایمانم دکترم گفت اگر میخوای معطل نشی عکس بگیر بیار تا بخیه هاتو فوری ببینم از عکس گفتم نه میترسم تا برسم مطب گوشیم گم شه

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی