2777
2789
عنوان

چرا بعضی اینجورین

108 بازدید | 17 پست

من خودم خیلی دلم میخواد حال بقیه رو خوب کنم محبت کنم به مردم دوستشون داشته باشم ولی نمدونم چرا یا محبت منو نمیپذیرن یا پس میزنن یا اصلا براشون مهم نیست خب دل آدم می‌شکنه❤️‍🩹🥲دلیلش چیه؟وقتی حس خوب میخوام منتقل کنم بهم ضد حال میزنن حال خودم بد میشه 

وقتی از ماه عکس میگیری نمیگی چه ماه زشته میگی (دوربین نمیتونه زیبایی های ماه رو ثبت کنه )
شاید انقدر از بقیه ضربه خوردن حوصله ندارن

❤️‍🩹اینجوری که راهور کلا میبندن کس بخواد هم نمیتونه کمک کنه😣

وقتی از ماه عکس میگیری نمیگی چه ماه زشته میگی (دوربین نمیتونه زیبایی های ماه رو ثبت کنه )

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دنیای بدی شده واقعا ادم از خوب بودن پشیمون میشه

اره بعضی وقتا میگم ول کنم خوب بودنو اما کلا ذاتم یه حوریه اگه خوب نباشم حال خودم بد میشه

اره بعضی وقتا میگم ول کنم خوب بودنو اما کلا ذاتم یه حوریه اگه خوب نباشم حال خودم بد میشه

منم مثل توعم یمدت میخواستم با بقیه مثل خودشون باشم دیدم نمیتونم الان دیگه سعی میکنم بی توقع خوب باشم اذیت نشن

صبح‌ میشه این شب، باز میشه این دَر، صبر داشته باش
منم مثل توعم یمدت میخواستم با بقیه مثل خودشون باشم دیدم نمیتونم الان دیگه سعی میکنم بی توقع خوب باشم ...

من توقعی ندارم ولی کاش حداقل منو میپذیرفتن🥲

خانوادتن؟

نه خانوادم که کلا بیخیال شدم یه مدت اومدم بابامو بوس کنم خسته نباشید بگم گفت اینقدر محبت نکن😬😣دوست و اینا رو میگم مثلا یکی رو دعوت کردم بریم بستنی بخوریم همون نزدیکی بود ولی نبودن🙃هیچ کاری هم نداشت یکی هم که همه تردش کرده بودن باهاش تا حدی خوب بودم رفتم برگشتم دیدم یکی دیگه رو آورده جای من بشینه رو صندلی 🤒یکی هم بهش انگیزه و امید دادم برای ادامه تحصیل رفت با رفیقش جور شد🐱خدایا چرا بدشانسم آخه 🥲😂

بعضی هم باهاشون خوب رفتار میکنم فک میکنن بی‌کلاسه😶باید غر بزنم نق بزنم بگن چه خوب🤐

نه خانوادم که کلا بیخیال شدم یه مدت اومدم بابامو بوس کنم خسته نباشید بگم گفت اینقدر محبت نکن😬😣دوست ...

ببین میدونی چیه محبتم حد داره زیادی به بقیه محبت کنی اکثر ادما البته چون ظرفیتشون پایینه فاز برمیدارن به اندازه محبت کن توعم ازشون فاصله بگیر که ارزشتو نشون بدی اگر اونا رابطرو ادامه دادن بعد محبت کن

صبح‌ میشه این شب، باز میشه این دَر، صبر داشته باش
ببین میدونی چیه محبتم حد داره زیادی به بقیه محبت کنی اکثر ادما البته چون ظرفیتشون پایینه فاز برمیدار ...

اره اینو خودم با گوشت و پوست درکک کردم خیلی دقت کردم ولی نمیدونم چرا آدما دیگه صمیمی نمیشن می‌دونی منظورم چیه البته اینم فهمیدم آدمای جدید که میان تو زندگیم خیلی راحت جور میشن اما آدمایی که از قبل میشناختن منو کلا براشون مهم نیست خب کاری کنم بازم نمیان سراغم برای همین فک کنم بهتره آدمای دور و برم رو عوض کنم نظر شما چیه