2777
2789

چندش و اینام قبوله😄بگید تا هم بخندیم هم عبرت بگیریم👍

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰

سلام و صدسلام به خوشگل خانمها میخوام شما رو با حساب زیپاد آشنا کنم💗

حساب دیجیتال کودک و نوجوان هست💝

زیپاد اپلیکیشن بانک پاسارگاد هستش💕

زیپاد رو از بازار یا مایکت دانلود کنید نصبش کاملاااا رایگان کارت بانکیشم رایگان میاد درب منزل براتون 💕

وقتی افتتاح حسابتون تکمیل شد بهتون ۵۰هزارتومان هدیه افتتاح حساب میده💗

دوبرابر میانگین حسابم وام میده بدون ضامن💗

کد معرف بنده رو بزنید و هدیه رو دریافت کنید

34235019

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هرجا تا حالا رفتیم تمیز بوده 

ولی اتاق خودم الان افتضاااااااااااااحه

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

اتاق خودم🤣🤣 شلختس البته

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

خونه زن بابام کثیفیش که در حد طویله اس ولی بار آخر شرت سوتینش وسط اتاق بود مثل مرغ رفتم نشستم روش شوهرم نبینه😐

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

یه خواهر دارم خیلی شلخته است 

خیلی میگم یعنی خیلی ها

از مجردیش همینطوریم بود همه اش با هم کل کل داشتیم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

سلام و صدسلام به خوشگل خانمها میخوام شما رو با حساب زیپاد آشنا کنم💗 حساب دیجیتال کودک و نوجوان هست ...

میخوام اشنا نکنی وسط تاپیک من😬

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
ی زمانی منم شلخته بودم. اما دگ الان نه.. چون عاقل شدم🤣

خو توصیف نمیکنی😅

خونه ی عمم 

اینا کلا هفته آخری بود که توی اون خونه بودن و کلا وسایلشونو عوض کردن از در و دیوار خونه دود و سیاهی می‌بارید 

یادم نمیره هیچ وقت ماست ریخت روی فرش شوهر عمم گفت یکم با دست بکش روش بره به خورد فرش مشخص نباشه   

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد