2777
2789

صفحه اول یسریا گفتن جاش اینجا نیست کسی درک نمیکنه. اسی گوش نکرد

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی فحش داده چیشده اصن    ؟

دختره تاپیک زده دوس پسرم میگه حوصلم سر رفته بیا خونمون دختره هم منظورشو نگرفته رفته خونه ش بهش تجاوز شده حالا همه گفتن حقته مگه نمیدونی خونه خالی یعنی چی و دلم نمیسوزه برات و این حرفا

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

دختره تاپیک زده دوس پسرم میگه حوصلم سر رفته بیا خونمون دختره هم منظورشو نگرفته رفته خونه ش بهش تجاوز ...

اشتباه کرده اشتباه غیر قابل جبران ولی با فحش دادن چیزی درست نمیشه ک

خو کجا بگه چرا جاش اینجا نیست؟ چون تا ۴تا ماده توهین میکنن بلانسبت خانوم های سایت

اینجا اکثرا برای مسخره بازی اومدن یا کلا ببخشید نفهمن. کلا نباید اینجا دردودل کنی

بعضی کاربرای این‌جا انگار از قرون وسطی درامدن خب آدم نمی‌تونه اصلا از دغدغه‌اش بگه فقط باید بدگویی خ ...

اینجا انگار جمع مامان بزرگ های سبزی پاک کنه.