2777
2789
عنوان

از استرس تیک عصبی گرفتم

79 بازدید | 13 پست

دو هفته مونده به کنکور شدیدا استرس دارم حتی استرس دیگه مانع درس خوندنم هم میشه 

نمیدونم حس میکنم هرچی خوندم یادم رفته حس میکنم قراره پشت بمونم اصلا حس میکنم دوسالو الکی درس خوندم اصلا از الان تو فکرمه کنکورمو خراب کردم 

چیکار کنم حالم بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میشه جواب سوالم رو بوی میشه نهایی دهم رو تا این یه ماه که مونده تو خونه خوند مدرسه نرفت؟چجوریه شرایطتش

،،،،حتما بخون،،،،،خوشحال میشم تاپیک هایی که مربوط به مدرسه هست تو پروفایلم رو گزارش بزنید لایکشون 
مدرستون اجازه میده نری؟ 

میخوام سوال بپرسم چجور شرایطش اصلا امکانش هست؟

،،،،حتما بخون،،،،،خوشحال میشم تاپیک هایی که مربوط به مدرسه هست تو پروفایلم رو گزارش بزنید لایکشون 
میخوام سوال بپرسم چجور شرایطش اصلا امکانش هست؟

اگه مدرستون دولتیه که نه فکر نکنم اجازه بدن مگر اینکه با مدیر حرف بزنی اجازه بگیری اما اگر غیر دولتی باشه اره فکر کنم بشه

اگه مدرستون دولتیه که نه فکر نکنم اجازه بدن مگر اینکه با مدیر حرف بزنی اجازه بگیری اما اگر غیر دولتی ...

با مدیر حرف بزنم بعد باید چجوری برم بیام میشه توضیح بدی؟

با مدیر حرف بزنم بعد باید چجوری برم بیام میشه توضیح بدی؟

متوجه نشدم یعنی چی چطوری برم بیام 

خب اگر مدیر اجازه بده نمیری مدرسه میشینی خونتون درساتو میخونی که فکر نکنم اجازه بده چون دهمی هنوز

طبیعیه چون فقط موقع آزمون یادت میاد  یه آزمون جامع بده تا واقعا بفهمی یادت هست یا نه

میخوام هفته اخر بشینم کل کنکورارو بزنم 

شاید باورت نشه فکر کنم هر درس زیست رو نزدیک 50  بار خوندم از دهم تا الان اما باز که میرم سراغش میبینم جرئیات یادم رفته