2777
2789

رسما دارم میمیرم بخدا ینی هروقت هرچی بهش میگم ک یکم اهمیت بده زندگیمون آیندمون با بیخیالیت میره رو هوا اصلا گوش نمیده بریدم دیگه 

اصلا بفکر نیست مثه اون مردای اینده نگر هدف دار نیست بخدا دارم عذاب میکشم 

چجوری رفتار کنم چجوری ترغیبش کنم 

کاربری دست سه تا رفیق جون جونی😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بی‌خیالی جزو ذاتش باش تغییر نکن مجبوری تحمل کنی یا خودت ب فکر آینده ت باش

هرچی بهش میگم میگه باهام دعوا نکن عین بچها 

ی اتفاقی براش افتاد خدا شاهده وقتی شنیدم مریض شدم اصلا نتونستم قدم از قدم بردارم ضرر خیلی سنگینی بود زنگشش زدم انگار ن انگار اتفاقی افتاده هیچ تلاشی نمیکنه 

تلاش نکن عوض نمیشه،،شوهر منم همینه

بخدا چجوری تحمل میکنی من آینده نگرم همه چیم با برنامس این خیلی بیخیاله نمیتونم خسته شدم از دستش 

خودت به فکر باش مردا همینن ..

دلم میخواست اونم پا ب پای من برا زندگیمون قدم برداره میفهمی حالمو چجوریم؟ پشتم خالیه چ شانسی بود من داشتم خدا😭

دلم میخواست اونم پا ب پای من برا زندگیمون قدم برداره میفهمی حالمو چجوریم؟ پشتم خالیه چ شانسی بود من ...

ولش کن خنگه ..حرص چرا میخوری کیف کن برای خودت خودتو برای خنگول خان پیر کنی ..پول بگیر ازش ارایشگاه برو باشگاه برو ولش کن 

ولش کن خنگه ..حرص چرا میخوری کیف کن برای خودت خودتو برای خنگول خان پیر کنی ..پول بگیر ازش ارایشگاه ب ...

هعی خداکنه بتونم مثل اون بیخیال باشم وگرنه زندگیم از هم میپاشه 

هعی خداکنه بتونم مثل اون بیخیال باشم وگرنه زندگیم از هم میپاشه 

بیخیال شو اگه میخوای زندگی کنی ..باید بشی با خودت تکرار کن چیزایی که بهت امید میگه شادت میکنه بیشتر باهاش ارتباط بگیر غذا مذا لباس ..ارایش ول کن توروخدا چی ان این مردا که فکرتو درگیر کنی بخوای درستش کنی ..بخواد درست میشه .نخواد همون خنگی که بوده هست.

بیخیال شو اگه میخوای زندگی کنی ..باید بشی با خودت تکرار کن چیزایی که بهت امید میگه شادت میکنه بیشتر ...

هعی راس میگی بخدا ممنونم

بخدا چجوری تحمل میکنی من آینده نگرم همه چیم با برنامس این خیلی بیخیاله نمیتونم خسته شدم از دستش  ...

بزار بگم چجوری تحمل میکنم،،،تو سن 31سالگی کلی چروک روی صورتم دارم از 28سالگی هم موهای سرم شروع کردن به سفید شدن،،یه مدته که دارم قرص اعصاب هم میخورم

بزار بگم چجوری تحمل میکنم،،،تو سن 31سالگی کلی چروک روی صورتم دارم از 28سالگی هم موهای سرم شروع کردن ...

بخدا منم همینجوری دارم میشم از دستش تپش قلب گرفتم  میخوام تهدیدش کنم ب طلاق چون وابستمه نکنه ی حرکتی بزنه