2777
2789
عنوان

به نظرتون این پول حقمه؟

314 بازدید | 13 پست

۴ سال پیش وام ازدواج گرفتم ۵۰ تومن 

خودم ضامن بردم و گرفتار بودم تا گرفتمش 

شوهرم از من گرفتش داداش طلا واسه خواهرش  (پولداره نیازی نداره) اینو گرفت که خواهرش قسطی پرداخت کنه اونم نکرد مجبور شد خودش بده چون چک داده بود 

شوهرم هر دقیقه یه‌تومن هم دستش باشه میده به این و اون هیچی نداره هیچ تلاشی هم نمیکنه به شدت هم دست بزن داره و بداخلاقه ولی با بقیه مهربون‌و یه مرد ایده آل 

من می‌خوام طلاق بگیرم می‌خوام امشب بهش بگم پول وام منو بهم برگردون چند روز پیش هم گفتم میگه قسطشو خودم دادم اخی ماهی ۵۰۰ دیگه چیه می‌خوام بگم فرض کن سودی بهت دادم عیب نداره‌ با سودش پس بده منم قسط هایی که پرداخت کردی بهت میدم 

بگم ؟؟؟‌

نمی‌خوام پربازدید بشه بعد از ۳ صفحه قفل میکنم لطفاً نظر مفید بزارید مسخره نکنید یا باهم تعریف نکین

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»
عزیزم بگی هم نمیده بهت  پس سعی کن ازش بکنی  خودت باید وامتو نمیدادی

من خبر نداشتم بی خبر رفته داده تازه ۴۰۰ تومن پولش چند ساله دست داداششه خودمون پول نون نداریم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس فعلا حرفی از طلاق نزن چون نمیده دیگه بهت،مدرکی داری که پول تو بوده داده خواهرشوهرت

پول وام من بوده شوهرم هی ازش ده‌تومن ده تومن برداشته همراه بانکم رو گوشیش بوده مدرکی فکر نمیکنم باشه

پس فعلا حرفی از طلاق نزن چون نمیده دیگه بهت،مدرکی داری که پول تو بوده داده خواهرشوهرت

دیگه نمیتونم تحملش کنم دیروز زده تو سرم و گوشم 

گوشم درد می‌کنه سرمم سنگینه از دستش در رفته تو سر بچمم خورد میترسم یه بلایی سرم بیاد یکی دوسال دیگه زمین گیر بشم کی به داد بچم‌برسه