2777
2789
عنوان

مادرشوهرم از من بدش میاد

259 بازدید | 16 پست

۸ ساله عروسشم، شوهرم تک پسره،هر وقت میریم خونش ی رفتار جدید ازش میبینم که منو ناراحت میکنه، مثلا چند روز پیش رفتیم خونش شوهرم رفت ماشینو پارک کنه گفت تو برو بالا ، وقتی رفتم دخترموبغل کرد خودشو سرگرم کرد باش،بعد پدرشوهرم با من دست داد و احوال پرسی کرد اما مادرشوهرم اومدم بهش دست بدم آرنجشو  آورد جلو و باهام دست نداد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینبار تو هم قوزک پاتو بیار بالا موقع دست دادن 

من بودم شوهرم که ماشینو پارک کرد اومذ بالا میکفتم مامانت چرا باهام دست نداد ارنجشو اورد جلو   اگر نگی و تو خودت بریزی و جمع بشع رو هم کسی حرفتو باور نمیکنه  در لحظه مشکلاتتو حل کن

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

من اگه باش بد بشم کل ایل و طایفه باهام قطع رابطه میکنن اصلا نمیتونم بهش بی احترامی کنم خیلی سیاست دا ...

به یه ورت که قطع رابطه کنن 

الان تو باهاش بد نیستی اون با تو بده

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

اصلا به شوهرت نگو و درد و دل نکن چون فکر میکنه ایراد از شماست عوضش مثل خود مادرشوهرت باش 

اصلا سمتش نرو که توقع داشته باشی دست بده یا نه انگار نیست !

سخت نیست بخدا

💕🧚‍♀️                                               

ارتباطتو به هیچ عنوان قطع نکن. بنظرم  از حسادتشه .وقتی دست نمیده تو هم پیش قدم نشو .ی سلام و علیک کن .دو هفته یکبار چیزی نیست که نتونی تحمل کنی .سعی کن برات مهم نباشه. 

🍁🍁گروه قرمز🍁🍁وزن اولیه۸۵ قد ۱۵۳ در تاریخ۱۴۰۱/۱۲/۰۸ وزن هدف ۶۰ کیلو