2777
2789
چند دقیقه خط افتاد. مثبته ان شالله. دعاکن شوهر منم راضی بشه بچه دوم امسال بیارم تا بچه اولم تفاوتش ز ...

همون دقیقه اول و دوم افتاد دیدمش....ایشالا که راضی بشه گلم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی جان مبارکه بارداری،عزیزم،من یه بار جدا شدم بچه دارم قشنگ یادمه از این کمرنگ بود باردار بودم،زیر ...

انشاالله عزیزم برات حمد میخونم و ازته دلم دعا میکنم برات که خوشبخت بشی 

عکسشو داری ببینم؟؟

البته اون اولی ک کمرنگ تره اولین بی بی چکم بود ک زدم اون دوتا دیگ رو یکی ظهر و یکی غروب زدم از ذوقم 💔

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔

انشاله ک بارداری اگ باردار  بودی امیدوارم سالم و صالح باشه فردا هم برو آزمایش بده ایشاله خیره💞

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
عزیزم براشما پرنگه قشنگ معلومه

اون اولی و نگاه کن از سمت راست اون اولین بی بی چکم  بود ک کمرنگ بود بله من باردار بودم