2777
2789
عنوان

خیلی کار احمقانه ای کردم دوتا بچه آوردم با فاصله کم.

| مشاهده متن کامل بحث + 5730 بازدید | 146 پست
فک میکنم عقلم ازشون کمتره. یا ازهمه پایینترم که بی عقلی کردم

وا این   چه حرفیه گلم.من ۳تا متولد  ۹۲دارم،دوقلو و تک...سختیش تمام میشه لذتشو میبَری

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اذیت نمیکنن گلم  مخصوصا که یکی میره مدرسه  اون کوچیکه بزرگه رو اذیت نمیکنه  یا شما ...

واقعیت خیلی راضیم

اذیت که همشون دارن ولی خب گاهی بزرگه عین مادره براش

اون لجبازی های سن کم‌و نداره

از طرفی با هم سرگرم میشن

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
خب خداروشکر 😍خدا حفظشون کنه 

فدای تو❤️

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
یکیشون شیش سال یکیش چهارسال

تو سن خوبی هستن که 

یعنی باهم بازی نمیکنن؟

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏