2777
2789
عنوان

درخواست مهریه

874 بازدید | 20 پست

سلام دوستان.میشه راهنمایی کنید لطفاً ‌.من شوهرم هیچی به اسم خودش نیست حتی کارت بانکیش هم مال پدرش هست الان بخام درخواست مهریه بدم چیزی گیرم میاد 

به امید روزی که بیام بگم اخیش غصه منم تموم شده الان دیگه هرروز گریه نمیکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندروزه دائم تو فکرتم چیکار کردی ول نکرد دنبال عقد؟

مرسی عزیزم نه عزیزم مگه اینو ول می‌کنه میخام مهریه بزارم اجرا ولی هیچ هم به اسمش نیست کلا گیج شدم 

مرسی عزیزم نه عزیزم مگه اینو ول می‌کنه میخام مهریه بزارم اجرا ولی هیچ هم به اسمش نیست کلا گیج شدم&nb ...

غم به دلت راه نده و از حقتم نگذر و امیدت به خدا باشه آنقدر دور برم بوده که اینجوری در حقشون ظلم کردن و در مقابل همون آدما از فرش به عرش رسیدن 

استارتر یه سوال تو این مدت یک ساله که افتاده دنبال این دختر باشما صمیمیتش چجوره ؟

غم به دلت راه نده و از حقتم نگذر و امیدت به خدا باشه آنقدر دور برم بوده که اینجوری در حقشون ظلم کردن ...

هرچه خدا بخواد .یه روز خیلی خوبیم یه هفته بعد 

والا غکر کنم نهایت تا 100 تا سکه قبول میکنن و اگر هیچی بنامش نباشه باتوجه به درامد قسطی میکنن...

دختر فکر کنم تو دختر با انرژی و شادابی نیستی ، بخاطر مشکلی که داری همش تو خودتی... خواهشا یه مدت نقش یه دختر پرانرژی سرحال و مهربون و... رو بازی کن یبار دیگه هم گفتم..به خودت برس ، لباسای قشنگ ، چیزای خوشمزه ، با لبخند باش... انشاءالله که معجزه اش رو مبینی .... حالا شوهرت داره حال بهم ریخته تو رو با سرحالی اون مقایسه میکنه و جذب اون شده ... تو خودت رو کم نگیر

عزیزان نی نی سایتی قبل از اینکه از روی عکس پروفایل بگید که آقام لطفا عکس شهید رو تو گوگل سرچ کنید...خدایا مرا پاکیزه بپذیر.  بیاد شهیدان مهدی باکری و قاسم سلیمانی
500تا سکه مهریه ام هست مثلاً چقدر قسطی می‌کنن ماهی چنقدر

اولا که ۱۰۰۰ تا سکه هم باشی ۶ ماه یبار نهایت یه نیم سکه بگیری خواهر منکه اینقدره مهرش اینو براش بریدن تازه اونم نمیده شوهر سابقش

دوما که سما روت میشه از همسرت مهر بگیری با دروغی که گفتی؟

یعنی با راستی که باید میگفتی و نکردی اینکارو؟

خدارو خوش میاد واقعا؟

اولا که ۱۰۰۰ تا سکه هم باشی ۶ ماه یبار نهایت یه نیم سکه بگیری خواهر منکه اینقدره مهرش اینو براش برید ...

چرا روم نشه من 5ساله داخل یه خونه که فقط 100تا پله داشت زندگی کردم نه لباس درستی نه هیچی یکساله از دندون درد میمرم بعد که پول جمع کردم دو دستی بدمش یه زن خرابه 

چرا روم نشه من 5ساله داخل یه خونه که فقط 100تا پله داشت زندگی کردم نه لباس درستی نه هیچی یکساله از د ...

سلام.اران در چه حالید؟حالتون خوبه؟همسرتون چی کار کردن؟خودتون چی؟میشه لطفا به حرف اون خانم که گفتن نقش به آدم شاد و پرانرژی رو بازی کنین،عمل کنید؟تو این شرایط شاد و بی خیال بودن سخته اما میشه نقش بازی کنید لطفا؟