یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببخشید بعد دیگه اقدام نکردین؟؟ من دکتر گفته دو ماه صبر کنم میترسم دیر بشه
یه ماه بعدس رو دارو نخوردم،ولی نزدیکی هام بدون جلوگیری بود،،مورد من خیلی فرق میکنه،بیش از یه سال که اقدامم همه چی اوکی ولی باردار نمیشم مشخصه که خدا برام صلاح ندونسته فعلا ملالی نیس
من آریاییام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم! یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
اسپرم و تخمک لقاح دارن اما تخمک دیگه رشد نمیکنه بتا میره بالا و بعد یهو افت میکنه و پریود میشی حس ...
من قبل بارداری دخترم دقیقا دوماه پریود نشدم کل علائم بارداری داشتم ولی بعد دوماه پریود شدم ماه بعدش دوباره نشدم ماه بعدترش هم نشدم فکر کردم مثل قبل میشه ولی خداروشکر باردار بودم دخترم پارسال شب عید دنیا اومد
عزیزم ان شاللع زودی دامنمون سبز بشه چک کردی که فولی بالغ داشته باشی؟؟
ممنون عزیزم،بله مرتب سنو میرم چون دارومحرک میخورم
من آریاییام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم! یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
ان شاالله به زودی مامان میشیم همیشه فکر میکردم هروقت دلم بخواد بچه دار میشم اما الان وقتی میگن یکی ...
عزیزم انشالا این ماه بخاطر باردار بودن پریود نمیشی،خدا فرزندی سالم و صالح بهت میده،من یکبار مامان شدم پسرم ۷سالشه واس دومی تواقدامم