2777
2789

سلام دوستان

من ۴۷ سالمه تا حالا ازدواج نکردم. یه خواستگار پیدا شده همه چیش خوبه ولی به عنوان همسر دوم میخواست که من نپذیرفتم.

از طرفی هم نمیدونم آیا برام فرصتی وجود داره یا بقیه عمر رو باید تنها باشم.

لطفا راهنمایی کنید چون ممکنه بازم از این موردها بهم بر بخوره چیکار کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیل یکم خواستگار میاد.دیگه میدونی داری به سن یائسگی نزدیک میشی

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...

خیلی کمترع بنظرم 

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

خوب بستگی به شرایطت داره برای هر کسی متفاوته. 

مثلا من دختر مجرد میشناسم ک معلم بودن و چند ساله بازنشسته شده و هنوز هم خیلی خواستگار داره اما قصد ازدواج نداره. 

کاربری قبلیمaglaonema.خانم معلم؛ مامان یک دختر و پسر ناز  

حتما ازدواج کن. سایت های همسریابی هم خوب هستند. نه همسر دوم نشید اما اگر کسی خوب لود جدا شده بود کیس مناسبیه. در واقع مردایی که تا سن بالا مجرد هستن تو ایران خیلی طبیعی نیستن

الان همه میان میگن از شانس ازدواج زن ۵۰ ساله که تو ۵۱ سالگی دو قلو باردار شده و تو هفتاد سالگی بچش کلاس اول بوده شانس ازدواج شما با مرد مجرد خیلی خیلی خیلی کمه مردهای مطلقه و زن مرده هم هستن که بچه دارن رو اینا تمرکز کن زن دوم بشی نهایت میخوان صیغه ات کنن و زنگ تفریح بشی اینو فراموش کن

همسر دوم یعنی ببخشید صیغه بشید؟ 

چون برای عقد دائم باید همسر اول رضایت محضری بده

بعضی ها هستن که با همسر اول به توافق میرسن و ازدواج مجدد میکنن

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊