2777
2789

رفت اومد نداریم آنچنانی حرف نمی‌زنیم رفت پشت من صحبت اینا کرد ک میگفت بی شخصیتم فلان یکی برام خبر آورد میدونم خبر دورغ نمیاره برام . چیکار کنم چ دعای کنم خدا جوابش بده لطفا خیلی ناراحتم کمک کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون دوستی که خبر اورده برات اون مقصره اول اینکه هرچی شنید نباید بگه دوم اینقدر پیش اون رراحت بودن که غیبت کردن دوست ودشمنت ونمیشناسی دختررر

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

هر که عیب دگران پیش تو آورد و شمرد

بی‌گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد.

از آدمی که پشت سرت حرف میزنه نترس، از کسی که برات حرف میاره بترس.

نمیدونم کدوم عالمی رو می‌گند، کسی اومد پیشش و گفت فلانی در مورد تو فلان حرف رو زده. عالم گفت فلانی یه تیری پرت کرد و به من نخورد، تو همون تیر رو برداشتی و آوردی زدی به من.

کسی که ادب می‌کارد، دوستی درو می‌کند؛ و کسی که مهربانی می‌کارد، عشق گردآوری می‌کند.