2777
2789

رفت اومد نداریم آنچنانی حرف نمی‌زنیم رفت پشت من صحبت اینا کرد ک میگفت بی شخصیتم فلان یکی برام خبر آورد میدونم خبر دورغ نمیاره برام . چیکار کنم چ دعای کنم خدا جوابش بده لطفا خیلی ناراحتم کمک کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون دوستی که خبر اورده برات اون مقصره اول اینکه هرچی شنید نباید بگه دوم اینقدر پیش اون رراحت بودن که غیبت کردن دوست ودشمنت ونمیشناسی دختررر

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

هر که عیب دگران پیش تو آورد و شمرد

بی‌گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد.

از آدمی که پشت سرت حرف میزنه نترس، از کسی که برات حرف میاره بترس.

نمیدونم کدوم عالمی رو می‌گند، کسی اومد پیشش و گفت فلانی در مورد تو فلان حرف رو زده. عالم گفت فلانی یه تیری پرت کرد و به من نخورد، تو همون تیر رو برداشتی و آوردی زدی به من.

خمر دنیا با خمار و گل به خار آمیختست ... نوش می‌خواهی هلا! گر پای داری نیش را                                                                                        ** اگر جواب ندادم، ببخشید؛ احتمالا چون حرف‌ها اون‌قدر نامربوط یا خارج از چهارچوب من بوده که حوصله‌ی جواب دادن نداشتم.**