2777
2789
عنوان

خانمهایی ک بچه دارین میشه بیاین

99 بازدید | 18 پست

شما اگ ی شب بچه‌تون نخابه تا صبح غر میزنین؟

به خودتون و بچه و زمین زمان فحش میدین؟

خواهرشوهرم چهار ماهه زایمان کرده بچش ن روز خواب داره ن عصر

معذرت میخوام میگه ریدم به این زندگی چ‌ بچه‌ای خدا بمن داده

خسته شدم به بچش میگه مرگ

منک تاحالا همچنین حرفایی به بچم نزدم برین تایپک های قبلمو بخونین گفتم چقد بیخابی میشکم

اما نگفتم هیچک کدوم از اینا

اما خواهر شوهرم یکسره میگه شوهرشم میگه ناشکری خاک تو سرت ک از پس ی بچه بر نمیای

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سر بچه اولم خیلی بهم میریختم انقدر که صبح ها استفراغ میکردم از بی خوابی ولی سر دومی حرفه‌ای شده بودم با اینکه بچه دومم بدتر بود ، شاید کم خون شده 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

نمیشه قضاوت کرد شاید افسردگی گرفتن 

بلاخره بعد زایمان یه تغییر بزرگی تو زندگی به وحود اومده سخته تا عادت کنی مخصوصا بچه اذیت کننده باشه 

پسر من تا ۱۰ ماهگی شب ها فقط گریه میکرد خوب یه مادر چقدر کشش داره صبح ها کار خونه رو بکنه شب ها گریه بچه رو تحمل کنه

ن من قضاوت نکردم خودم بچم دوماهشه می‌دونم چقد سخته اما بچمو فحشش ندادم نزدمش خواهر شوهرم جلو من بچ ...

مشخصه که شرایطش نرمال نیست

الهی که این روزهای سختش به زودی بگذره

من زن بودنم را دوست دارم🎀
نمیشه قضاوت کرد شاید افسردگی گرفتن  بلاخره بعد زایمان یه تغییر بزرگی تو زندگی به وحود اومده سخ ...

اینو ک راست میگی منم کم آوردم 

من بچهام شیر به شیرن.اون میخابونی این بیدار میشه اونو عوض میکنی این دشویی می‌کنه

خیلی سخته