2777
2789
عنوان

چکار کنم کجا برم ؟ تستم مثبت شده ...

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر گشادت کجاس مگه 😐

ینی چی چرا اینحوری حرف میزنی

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️
اسی میشه بگی چن وقت اقدام بودی؟ چن بار در هفته رابطه داشتین؟و چ نکاتی رو رعایت میکردی؟ ببخشید سوتف ...

من ناخواسته بود اصلا جلوگیری داشتیم .و نمیدونستم باردارم فکر کردم پریودیم نامنظم شده چون دو ماه قبلش هم عقب انداختم علکی تست دادم مثبت شد

من ناخواسته بود اصلا جلوگیری داشتیم .و نمیدونستم باردارم فکر کردم پریودیم نامنظم شده چون دو ماه قبلش ...

اهان چون دیدم تاپیکای قبل در مورد بارداری بود فک کردم اقدامی دیگه 

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24
اهان چون دیدم تاپیکای قبل در مورد بارداری بود فک کردم اقدامی دیگه 

نه والا ناخواسته بود تا حالا درد پریودی دارم  اولش همش منتظر بودم پریود شم ولی بعدش فهمیدم طبیعیه 

فولیک همینجوری بخورم یا حتما باید دکتر بگه ؟

دکتر هم بری خودش صددرصد برات تحویز میکنه، برای جنین خیلی مفیده

که تو خداوندِ رویدادهای محالی🙂 𝟏𝟒𝟎𝟑/𝟎𝟗/𝟎𝟏 الهی بیاید بماند نرود آن شادی🌱🦢
از فوشی که دادی واضحه شوهر خودت از بس کاراتو دوشش انداختی گ..... شده . بخشیدمت خلاصه 

عشقم توی این سایت فقط باید از خبرهای بد گفت همین تو ناراحت نشو یه عده بچه زیر ۱۸ سال جمع شدن فاتحه سایت و خوندن استرس نگیر برات بده مبارکتون باشه عشقم😘