2777
2789

مرد بد دل به پوشش کمی گیر میده هرچند خودم رعایت میکنم وگرنه بیشتر گیر میداد کمی خسیس کوچکترین خریدی بخوام انجام بدم باید اجازه بگیرم و بهش بگم بعد حساب کنم بشدت پرو و طلبکار حرف حرف اونه حق تحصیل ندارم فقط کلاس هنری شرکت میکنم از طرفی دوسش دارم نمیتونم دل بکنم یکبار کتکم زده چند وقت گوشیمو گرفته خیلی اذیت شدم الان رابطمون خوبه ولی این اخلاقاش اذیتم میکنم و نمیتونم فکر طلاق و از سرم بیرون کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون خط اول رو خوندم گفتم نه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

از یه طرف فکر میکنم بعداً بره با یه دختر دیگه نابود میشم حاضرم بمیره ولی سمت کسی جز من نره

کسی جز تو تحملش نمیکنه همچین مردی رو

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد
از یه طرف فکر میکنم بعداً بره با یه دختر دیگه نابود میشم حاضرم بمیره ولی سمت کسی جز من نره

بنظرم از نظر روحی خودت مشکل داری 

وگرنه ادمی که روح روانش سالمه همچین ادمیو دوس نداره

دوست هم داشته باشه به مرگش راضی نیست به قیمت اینکه با کس دیگه ای نباشه.

فعلا خودت برو روانشناس بعدا درباره طلاق تصمیم بگیر