2777
2789

به نظرتون چجوری میتونم بسوزونمش درسته دوسش دارم اما اون منو دیگه نمیخواد شش ماهم هست رفته نه به پیامام نه زنگام نه ریش سفیدام جواب داده مامانش تشسته زیر پاش که یکی دیگرو براش بگیره منم میخوام بسوزونمشون بعد شش ماه هم مهریه هم نفقمو شکایت کردم یه زمین توقیف کردم فقط بقیرو چند ماه پیش به اسم مادرش کرده منم نمیخوام اسلا طلاق بگیرم میده خودش طلاقم بده

چرا اینجوری شده چه مرگشه

والا منم نمیدونم چهار سالم دوست بودیم عاشقم بود بی من یه روزم دووم نمیاورد از وقتی بعد من پسر عمش ازدواج کرد مادرش همش منو با زن اون مقایسه کرد فامیل خودشونه دختره با اینکه من خوشگل ترم هی نداشتن مادرمو زد تو سرم انگار مثلا تقصیر منه نه سالگی مادر نداشتم تو عروسی اونا هنش ناراحتم میکرد شوهرمم میفرستاد اینور اونور من نبینمش  هنوز خونه خودمون نرفتیم شوهر منم تک فرزنده خیلی دهن بینه ولی خیلی سادس نمیدونم دوسش دارم اما اون منو دیگه نمیخواد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ بعد از عقد،  چیزایی که داشته رو به اسم مادرش کرده،  خیلی راحت میتونی بگیری،  وکیلت ...

برای بطلان سند باید اقدام کنم اما همون زمینم برا مهریم کافیه اگه برا اونم به چیزی نیارن

عزیزم از نتیجه کارتم برامون بزار امیدوارم هر چ زودتر از دستشون خلاص بشی و حقتو بگیری واکنشش تا اینجا ...

هیچی بعد شش ماه که وکیل گرفتم از ثبت اقدام کرد برا اجرا مهریه رفته اذرماه سه تا ماشینشم کرده به اسم مامانش بعد یه زمین داشته ثبت توقیف کرده رفته گفته من این زنینو واگذار کردم اونام گفتن به هرکه واگذار کردی بره شکایت کنه هفته بعد مزایدس هیچی دیگه فعلا تا اینجاست مه وکیلم میکه شکایت کنه مام باید ابطال کلیه اسنادو بخوایم اینبار باید بریم‌دادگاه بگین اینهمه پولو چیکار کردی که از بیست و پنج تا حسابت فقط دو میلیون در اومده یه سال اخیر دستور بگیریم نقل انتقالاشو ثبت و راهنمایی و حساباشو بانکا تاریخچشو بفرستن اگه نیاد نتونه ثابت کنه میره اجرای احکام و با دستبند میارنش اخ که دلم خنک بشه اخ نه مهریه نه نفقه برام مهم نیست اما تمام اون شش ماهی مه گریه کردم و خانوادمو ناراحت کرده و من به فکر ریش سفید بودم ببینم دردش چیه اون دنبال به اسم کردن مامانش حالشو میگیرممم

برد با توئه 

حجاب از نظر ائمه علیهم السلام: *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم از حضرت جبرئیل سوال نمود که آیا فرشتگان خنده و گریه دارند؟ جبرئیل فرمود: بله. زمانی است که زن بی‌حجابی و بدحجابی می‌میرد، و بستگان او را در قبر می‌گذارند و روی آن زن را با خشت و خاک می‌پوشانند تا بدنش دیده نشود. فرشتگان می‌خندند و می‌گویند: تا وقتی که جوان بود با دیدنش هر کسی را تحریک می‌کرد و به گناه می‌انداخت، او را نپوشاندند، ولی اکنون که مرده و همه از دیدنش نفرت دارند او را می‌پوشانند! *رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم : یک گروهی که وارد جهنم می‌شوند، زنان بدحجاب هستند. (کنزالعمال، ج ۱۶، ص ۳۸۳) *امام صادق علیه السلام: برای زن مسلمان، جایز نیست که روسری (مقنعه) و پیراهنی بر تن کند که بدنش را نپوشاند. (وسایل الشیعه، جلد ۳۰، ص ۵۱۸۱) *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم : هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمی‌کند و همچنین موی سر و مچ [پای] خود را نمایان نمی‌سازد و هر زنی که این کارها را برای غیر شوهرش انجام دهد، دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسبت به خود خشمگین کرده است… (مستدرک حاکم، ج ۲، ص ۵۴۹) من به آدمهای بد زندگیم یه تشکربزر گ بدهکارم اونا بهم یاد دادن عاشق خودم باشم
ببین خواهرانه میگم با این ازدواجم کنی خوشبخت نمیشی چون مادرش نمیزاره ی اب خوش از گلوت پایین بره  ...

ازدواج کردم دیگه رفته گم شده منم بعد شش ماه رفتم مهریه و نفقمو خواستم