2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین باید اول سونو بدی بعد جواب سونو رو ببری یه آزمایشگاه آزمایش بدی بین سونو و آزمایش نباید بیشتر از ۲۴ساعت باشه وگرنه جوابش اشتباه میشه

برای استخدام شدنم صلوات میفرستین

اره باید سونو ازمایش تو یه روز باشن 

اکثرا خود دکتر معرفی میکنه ولی اگه خودتم جای معتبری مدنظرته میتونی بری

17شهریور صبح قشنگی بود وقتی فهمیدم تو رو دارم خدایا شکرت ❤ خوشبختی یعنی یه دنیا قشنگی رو توی دلت حمل کنی .اخرای پاییز فهمیدیم نی نی مون یه دختر کوچولوی ناز که توی دلم و اومده بشه همه زندگی مامان و باباش ❤👪 ماه قشنگه بهاریمون  403/20  قدم روی زمین گذاشت 😍مامان تو بودن چقد شیرین مثل عسل ❤
اسی ب منم ی کمک بکن برا منم اولین سونو دکتر نوشته سونو لگن جنین  بنظرت واژیناله یا از رو شکم؟

چندهفته ای عزیزم؟

من اولین سونوم‌۸هفته واژینال بود که ضربان قلب و‌ساک و سلامت جنین و گفت 

سونو رو خودشون معرفی کردن ولی ازمایشگاه و نگفتن 

چون ازمایش مهمیه حتما یه جای خوب برو جواب سونو رو میبری ازمایشگاه بعد که جواب ازمایش اومد دوتاشو باهم میبری پیش دکتر

17شهریور صبح قشنگی بود وقتی فهمیدم تو رو دارم خدایا شکرت ❤ خوشبختی یعنی یه دنیا قشنگی رو توی دلت حمل کنی .اخرای پاییز فهمیدیم نی نی مون یه دختر کوچولوی ناز که توی دلم و اومده بشه همه زندگی مامان و باباش ❤👪 ماه قشنگه بهاریمون  403/20  قدم روی زمین گذاشت 😍مامان تو بودن چقد شیرین مثل عسل ❤

اول سونو بعد همون جا سونو رو میدن همون روز با جواب سونو میری آزمایشگاهی که خودت انتخاب کردی جواب سونو رو آزمایشگاه می گیره بعد با جواب آزپایش بعد چند روز هر دو میده و می بری پیش دکتری،،بیش تر از ۲۴ ساعت هم نباید بین سونو و آزمایش فاصله بیفته.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا