2777
2789

وقتی بچتون مریضه نرین مهمونی!

بخدا مردم گناه دارن بشینین تو خونه چی میشه؟

هزینه دکتر انقدر بالاعه واسه یه سرما خوردگی عادی بری بیمارستان هزینش قطعا بالای ۲۰۰ تومن میشه

قبل اینکه بچه بیارین آداب بچه اوردن و آداب اجتماعی یاد بگیرین!!!!

حداقل بچتون بشونین یه گوشه تا نره تو صورت مردم عطسه و ... کنه

آدم میمونه از دست یه سری مامان و باباها چی بگه!

سرماخوردگی که عالیه

من باردار بودم یک احمق بی‌شعور بچه اش آبله مرغان گرفته بود از شهرستان اومدن خونمون یک هفته موندن، هر روز میرفت حمام هیچ وسیله و حوله هم نیاورده بود تمام نزدیکانم ازش آبله مرغان گرفتن , شانس آوردم خودم مبتلا نشدم ، بعضی ها بیشعوری و نفهمی و بی فرهنگی رو رد کردن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل از تعطیلات همکارم مجبور شدن یک روز بچشون رو بیارن اداره.طفل معصوم چند بار رفت سرویس و بدون دست شستن میومد بیرون!!دیدم مادرش هییییچ توجهی نداره و تذکر نمیده.اخر خودم گفتم عزیزم دستاتم بشور که میکروبا نرن تو شکمت سریع گفت باشه خاله.

انقدر ناراحت شدم که نمیتونن حداقل محافظ سلامتی بچشون باشن.

واااای چرا فروشگاه رو نمیگی،ما میریم اتکا خرید یه دفعه میبینی یه خانم و آقا با سه تا بچه قد ونیم قد میان یکیشون انقدر جیغ میزنه که سرسام میگیری دوتا دیگه چرخ برمیدارن والکی میچرخن لای قفسه ها وهی چرخو میزنن به تن و بدنت و الکی جلو قفسه وای میستن اصلا نمیتونی خرید کنی،خوب زن حسابی وقتی بچه هات کوچیکن، یا مراقبشون باش تو فضای عمومی یا بشین خونه لیست بده همسرت خرید کنه

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
سرماخوردگی که عالیه من باردار بودم یک احمق بی‌شعور بچه اش آبله مرغان گرفته بود از شهرستان اومدن خون ...

واقعا فکر نمیکنن!!آدم هزار و یک دردسر داره این وسط از رعایت نکردن یکی دیگه یه ویروسیم بگیره 

واقعا این موضوع آدم فشاری میکنه

واااای چرا فروشگاه رو نمیگی،ما میریم اتکا خرید یه دفعه میبینی یه خانم و آقا با سه تا بچه قد ونیم قد ...

واقعاااا

یا بچشون کنترل کنن

یا اگه نمیتونن نیارن تو همچین فضایی به قول شما لیست بدن همسر خانواده بره خرید کنه 

سرماخوردگی که عالیه من باردار بودم یک احمق بی‌شعور بچه اش آبله مرغان گرفته بود از شهرستان اومدن خون ...

بگو که باهاشون قطع رابطه کردی

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊