2777
2789
عنوان

تهرانی های با تجربه بیان

182 بازدید | 12 پست

سلام مامانا پسرم ۴ماهه ماهی یبار تب میکنه کلی آزمایش اینجا گرفتن هیچ جاش عفونی نیس ویروس هم نیس  تبی هست ک فقط با کورتون قط میشه با پردنیزولون دکترای اینجا نمیفهمن میخوام بیارمش تهران کجا ببرمش پیش کدوم دکتر فاصله تب ها بار اول یکماه بود الان رسیده ب یک هفته ده روزی یبار توروخدا اگه چیزی میدونید دکتری میدونید بگید ببرم خیر ببینید

تیکر اومدن شازده پسرمون🙈برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین مرسی❤1398/1/31شب نیمه شعبانفهمیدم که شدی یه تیکهازوجودم👼

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختر من هفته ای تب میکرد عفونت اداری داشت همش میگفتن ویروسه

اونم گرفتن نداره 

تیکر اومدن شازده پسرمون🙈برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین مرسی❤1398/1/31شب نیمه شعبانفهمیدم که شدی یه تیکهازوجودم👼
چکاپ کامل دادی

خواهر یه پوشه آزمایش سونو داره فقط

ببر بیمارستان طبی کودکان شیفت صبح اکثرا دکتر فراشاهیان هست دکتر خوبیه. یه دکترم هست دکتر امینی تو کر ...

کودکانه؟

از نظر روماتیسم چک شده؟دکتر رضا شیاری فوق تخصص  روماتولوژی کودکان

امروز تو شهر خودمون نوبت داره پیش فوق تخصص روماتولوژی 

دکتر فریدون عطایی

خیابان؛مطهری،مفتح شمالی، خیابان زهره ساختمان زیتون بلاک٨ واحد٤ تلفن 02188312983

بیمارستان اطفال هم هست ولی نمیدونم چه روزهایی

برای تشخیص های اینطوری خیلی کارش خوبه من همه واکسن های دخترمو پیشش زدم خیلی هم با حوصله معاینه میکنه و به آدم آرامش میده

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!