2777
2789
عنوان

دلی میگم:)

213 بازدید | 20 پست

دیشب دلم گرفت ساعت حدودا ۱۲ شب 

و به همسرم گفتم بریم بیرون ؟ گفت بریم اول رفتیم تو شهر تاب خوردیم بعد گفت بریم دریا گفتم بریم ولی الان جزر وآب نیست اگر باشه کمه دم صبح مد میشه اون موقع بریم گفت من میرم سرکار شاید نیاما  گفتم خب باشه 

میدونم تایپیکهام در این مورد همسرم همسرم همسرم 

ببخشید خب معذرت میخوام  ولی خب چیکار کنم 

دوست دارم حرف بزنیم شرمنده :) 

بعد گفت بریم دیگ نه نیار گفتم برو جانم برو بعد از یه ربع رسیدیم به دریا  موتورمون شبیه موتور بهروز وثوق :)  کمی شیک تر وقشنگتر 

رسیدیم به دریا و گفتیم خندیدیم کمی هم گریه کردیم بخاطر مشکلاتمون و خب حال غصه دار اون لحظه که باز میخواست بره سرکار 

هروقت میره سرکار خودمو اماده میکنم برای نبودش برای اینکه دیگ هیچوقت برنگرده و خب پر از عذاب (همسرم نظامی یه قسمت سختش خیلی سخت )

خلاصه موقع برگشت دیدم گفت تو میشینی پشت موتور من میگیرمت گفتم نه بابا میترسم گفت بشین دیگه  من نشستم پشت موتور و خب همسرم نشست تَرکِ من عقب من و همونطور که بغلش میکنم وقتی رو موتور نشستیم همونطور بغلم کرد وخب ازبس خندیدم وشوق کردم خدا عالمه :) یه مسیر۵ کیلومتری رو که رفتیم گفن بسه دیگ کلاج بگیر وترمز ایست خلاصه بعد از پیاده شدن گفت بریم گلزار شهدا گفتم شبه ها میدونی میترسم گفت حواسم پیته از چی میترسی بریم حرف دارم و رفتیم تا دم سحر نشستیم و حرف زدیم با شهدا وبرگشتیم خونه و الان همسر جان در مسیر تا به مقصد برسه :) هرسری که میخواد بره یه خاطره قشنگ میسازه جدیدا هم میگ زودتر بچه دار بشیم که از من یادگار داشته باشی من میدونم تهش شهید میشما خوابشو دیدم  امام زمان وعدشو بهم داده ببخشید با جزئیات میگم:) شرمندتونم که اذیتتون میکنم 

سلین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شهید چیه 

این حرفا چیه میزنه 

بگو بچه میخوای خودت وایسا بالاسرش یعنی چی یادگار بذاری واسه من بچه بابا میخواد 

والا من جای تو بودم یه دعوای اساسی میکردم 🫠

تاریک ترین لحظه شب هنگام سپیده دم هست ✨⭐️دانشجو پزشکی ورودی ۴۰۱🩺❣️

الهی قربون دلت برم خوش به سعادت همسرت اگر شهید بشه با تایپیک که زدی گریم گرفت واسه کسایی که برای این مملکت زحمت میکشن و بعدشم شهید میشن.قدر همسرت و بدون میدونم خیلی  ناراحتی کخ از دستش میدی ولی بدون خدا مرگ ادما رو خودش تعیین میکنه کی کجا باشه.همسرشماهم چ قشنگ تر اینکه شهید میشه

شهید چیه  این حرفا چیه میزنه   بگو بچه میخوای خودت وایسا بالاسرش یعنی چی یادگار بذا ...

دور سرت بگردم آدم دعوایی وبحثتی نیستم وقتی میدونم تهش چیه چرا خودمو اذیت کنم :) ولی خب دل ادم میگیره نمیگیره؟ 

سلین 

دور سرت بگردم آدم دعوایی وبحثتی نیستم وقتی میدونم تهش چیه چرا خودمو اذیت کنم :) ولی خب دل ادم میگیره ...

قربونت عزیزم 🌹 

از حرفا و نوشته هات هم مشخصه آدم خیلی مهربونی هستی

ولی گاها باید بحث کرد شما هنوز اول زندگیتونید چطور میتونه بگه من قراره شهید شم چطوری دلش میاد اصن  

تاریک ترین لحظه شب هنگام سپیده دم هست ✨⭐️دانشجو پزشکی ورودی ۴۰۱🩺❣️
الهی قربون دلت برم خوش به سعادت همسرت اگر شهید بشه با تایپیک که زدی گریم گرفت واسه کسایی که برای این ...

ممنون فدای تو بشم  من به قربان نکاه قشنگ شما عزیزجان ...دعا کن اینقدر زخم زبون خوردم از ادما که آره چته نون دولت رو میخوری حرف هم میزنی هی خدا چی بگم خدا بزرگه 

سلین