زنانی که کتاب میخوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه میتواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند! (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ماتیک جان عروسی رو عقب بندان حتمن این کارو بکن خیلی جدی باهاش حرف بزن بریم مشاوره خونوادشم در جریان بزار چون تو هیچ موقعیتی مرد حق زدن نداره این دوره ی عقده چ برسه بعد عروسی که خرشم از پل میگذره
چطور میتونم مطمئن باشم که امروز تصمیمی نمیگیرم که ده سال دیگه پشیمون نباشم... درست مث امروز و ده سال پیش.
از جدایی نترس چون آسمون زمین نمیاد ولی نمیگمم جداشو فقط نترس و برو درمانش کن اصلن اینطوری نرو زیر یه سقف حرفی الان ماها داریم بهت میگیم و نذار خودت تجربه کنی که جوونیت میره
چطور میتونم مطمئن باشم که امروز تصمیمی نمیگیرم که ده سال دیگه پشیمون نباشم... درست مث امروز و ده سال پیش.
از جدایی نترس چون آسمون زمین نمیاد ولی نمیگمم جداشو فقط نترس و برو درمانش کن اصلن اینطوری نرو زیر یه سقف حرفی الان ماها داریم بهت میگیم و نذار خودت تجربه کنی که جوونیت میره