2777
2789
عنوان

کتک زدن همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 5367 بازدید | 136 پست

باران 

امتيازات مثبت هم داره همسرم واس همين ميترسم از دستش بدم

أهل رفيق نيس 

هميشه سعي كرده خوشحالم كنه 

با كنسرت مسافرت كادو 

كار خونه من فقط اشپزي ميكنم ظرفارو اون ميشوره تميز كاري كل خونرو خودش ميكنه پريود ميشم مريض ميشم حسابي بهم ميرسه خبلي قربون صدقم ميره ...

•Before you judge me,make sure you're perfect•

من باید برم عزیزم 

شب خوش 

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بار اول ك منو رد صبش رفتم خونه بابام 

الان ك تين كار كرد خواستم برم ترسيدم بدتر بشه و از دستش بدم 

الان واقعا راه درست نميدونم 

رفتم مشاوره اونم مثك درست راهنمايي نكرده 

ماتیک جان عروسی رو عقب بندان حتمن این کارو بکن خیلی جدی باهاش حرف بزن بریم مشاوره خونوادشم در جریان بزار چون تو هیچ موقعیتی مرد حق زدن نداره این دوره ی عقده چ برسه بعد عروسی که خرشم از پل میگذره

چطور میتونم مطمئن باشم که امروز تصمیمی نمیگیرم که ده سال دیگه پشیمون نباشم... درست مث امروز و ده سال پیش.
مامان سونامی بی نهایت ازت متشکرم که همزمان هم منوراهنمایی کردی وهم ماتیک رو....ندیده دوستت دارم شبت خوش

قربونت گلم کاری نکردم امید وارم شیرین ترین لحظه هارو داشته باشی و همیش با اقاییت خوش باشی

👤مافیای اعضا بدن شدی❤میبری👣👣👣👣

از جدایی نترس چون آسمون زمین نمیاد ولی نمیگمم جداشو فقط نترس و برو درمانش کن اصلن اینطوری نرو زیر یه سقف حرفی الان ماها داریم بهت میگیم و نذار خودت تجربه کنی که جوونیت میره

چطور میتونم مطمئن باشم که امروز تصمیمی نمیگیرم که ده سال دیگه پشیمون نباشم... درست مث امروز و ده سال پیش.
از جدایی نترس چون آسمون زمین نمیاد ولی نمیگمم جداشو فقط نترس و برو درمانش کن اصلن اینطوری نرو زیر یه سقف حرفی الان ماها داریم بهت میگیم و نذار خودت تجربه کنی که جوونیت میره

يعني فوزا برم بحرفم باهاش اينارو بگم؟