2777
2789

هیچی باید بشینه به در نگاه کنه دریچه آه بکشه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فهمیدم چون ادم خوشحال میشه همسرادم برای بچه چیزی بخره به همسرتون گفتین؟

نه اولش باهام مشورت کرد گفتم14سالشه الان نیازش ایفون نیس گف باش اما خرید نمیگم چرادخریده میگم چرا اینقدر تفاوت این اذیتم کرد

نه اولش باهام مشورت کرد گفتم14سالشه الان نیازش ایفون نیس گف باش اما خرید نمیگم چرادخریده میگم چرا ای ...

خوب از همسرتون بخواین بیشتر بهتون پول بده بهش بگید من همیشه به همسرم میگم اما متاسفانه ..

خوب از همسرتون بخواین بیشتر بهتون پول بده بهش بگید من همیشه به همسرم میگم اما متاسفانه ..

با اینکه با دخترشم خیلی خوبم اما متاسفانه یه رفتارایی داره نشون میده ازش زده شدم

شاید دستشون خالیه 

دستش خالیه مجبور نبود 60میلیون گوشی برا دخترش بخره بخدا من اصلا پرتوقع نیستم هیچ وقت چیزی ازش تمیخام بیخیال دنیا دو روزه منم خدایی دارم