2777
2789
عنوان

خمیر شدن وسط کیک

42 بازدید | 3 پست

کیکم وقتی داخل فره قشنگ پف میکنه

ولی هرچقدر میمونه باز وسطش یه حالت نرمی داره 

وقتی از فر میارم بیرون حالت اسفنجی و پفش از بین میره و منسجم و خمیری میشه وسطش

به نظرتون مشکل از چیه؟

دستورش اینجوریه

3تا تخم مرغ

یک و نیم پیمانه دسته دار فرانسوی آردشیرینی پزی(که حدودا 2قاشق غذاخوری از سرش برمیدارم نشاسته ذرت میریزم)

سه چهارم همون پیمانه شیر

سه چهارم روغن 

سه چهارم شکر 

حدودا یک قاشق مربا خوری هم بکینگ پودر

توی توستر میذارم با دمای 180درجه از پایین حدود 45دیقه

6 7 دقیقه هم حرارت از بالا میزنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792