کیکم وقتی داخل فره قشنگ پف میکنه
ولی هرچقدر میمونه باز وسطش یه حالت نرمی داره
وقتی از فر میارم بیرون حالت اسفنجی و پفش از بین میره و منسجم و خمیری میشه وسطش
به نظرتون مشکل از چیه؟
دستورش اینجوریه
3تا تخم مرغ
یک و نیم پیمانه دسته دار فرانسوی آردشیرینی پزی(که حدودا 2قاشق غذاخوری از سرش برمیدارم نشاسته ذرت میریزم)
سه چهارم همون پیمانه شیر
سه چهارم روغن
سه چهارم شکر
حدودا یک قاشق مربا خوری هم بکینگ پودر
توی توستر میذارم با دمای 180درجه از پایین حدود 45دیقه
6 7 دقیقه هم حرارت از بالا میزنه