2777
2789
اوایل کارته؟ چقدر در میاری کمترینو بیشترین درآمدت ماهی

آره اوایل کارمه هنوز اونقدر مشتری ندارم ولی خب من دو سه سال با لوازمای معلومی ک همه داریم تمرین می‌کردم 

اول اول کارم با اکوا کار میکردم انقد اینو با قلم فید میکردم ک مثل سایه بشه سایه نداشتم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب قشنگم بعد چجوری کارمو شروع کنم اگه رزومه نداشته باشم؟ چقد سخته همه چی

ب نظرم دوره ی دستیاری خیلی خوبه 

میتونی ی جای خوبی بری دستیاری کنی بعد اموزشت ک وقتی خاستی جای دیگه ام کار کنی بگی دستیار فلانی بودم 

ب نظرم دوره ی دستیاری خیلی خوبه  میتونی ی جای خوبی بری دستیاری کنی بعد اموزشت ک وقتی خاستی جای ...

خجالتیم یکم راستش. روم نمیشه نمیدونم بهش چی بگم ک بهم اجازه دستیاری بده

خجالتیم یکم راستش. روم نمیشه نمیدونم بهش چی بگم ک بهم اجازه دستیاری بده

میگی میخام دوره ی دستیاری بگذرونم دیگه 

مثلا تهران متاسفانه دستیاری ورودی داره 

مثلا سالنی ک من آموزش دیدم من پرسیدم واسه دسنیازی گفت دوماه ۵۰ تومن :/

میگی میخام دوره ی دستیاری بگذرونم دیگه  مثلا تهران متاسفانه دستیاری ورودی داره  مثلا سال ...

عزیزم سالن های هم هست که دستیاری میکاپ می خوان واسه یک سال می خواد بدون ورودی 

میشه به نظرت باهم کار کرد دوتاشو

اول کار آره چون مشتری کم تره و یا توی خونه میتونی کامل درست کنی 

ولی اگه سرت شلوغ بشه دیگه وقت اینکه جفتشو انجام بدی نداری 

من خودم شنیون و علاقه ندارم ولی میخام همینجوری یاد بگیرم در حدی ک بتونم خونه آماده منم