2777
2789
عنوان

کی مثل منه؟ عجیبم ؟ یا ساده؟ 💥

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 44 پست
منم مثل تو فکر میکردم  سنم رفت بالاتر عاقل شدم  مال دنیا ارزش نداره ولی وقتی نارو بخوری ...

با حرفات موافقم من امیدم خداست فقد ب خدا ۱۰۰ در صد اعتماد میکنم و بس همچیم ب خودش میسپارم

الهم عجل لولیک الفرج❤️الهم ارزقنا کربلا❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه زمانی منم مثل شما بودم ولی بخاطر اشتباهات همسرم که پولارو بر باد هوا داد تو شرکت های مضاربه میگم کاشکی یکم دنیا دوستم میبودم و در اصل به فکر آینده بودم و سختگیر بودم هم به صلاح خودم بود هم همسرم.بازم خداروشکر میکنم.. . دنیا هیچیش مشخص نیست همونجور که یکی از معصومین. ع. فرمودند جوری زندگی کنیدکه انگار فردا میمیرید همزمان فرمودند جوری زندگی کنید که انگار تا ابد زنده اید.. به نظر من اگه اختلافی پیش نمیاد این حقو به خودتون بدید که چیزی به اسمتون بشه.. جون کسی از فردا اصلا خبر نداره.. طبق تجربه خودم البته میگم..بازم شما هر جور صلاحتونه

الان یسریا میان میگن بفکر آینده ت باش نکن بده شوهر وفا نداره فلانه بهمانه ولی اسی تو آخر زن زندگی بودنی کسی که اولویتش همسرشه و آرامش زندگیش ...منم عین تو بخدا همه طلاهام حتی حلقه ازدواجمم فروختیم اصلام برام مهم نیست الانم توی فکر اینم بعد اینکه بچه دار شدیم مهریه مو ببخشم همسرم ماهه ماه💞💞💞سایه ش بالاسرم باشه طلا و مهریه برا چیمه

آدما تو عصبانیت به اصالتشون برمیگردن...
یه زمانی منم مثل شما بودم ولی بخاطر اشتباهات همسرم که پولارو بر باد هوا داد تو مضابره میگم کاشکی یکم ...

ایقد شرایط اقتصادی خرابه ادم‌حیرون چکار کنه شما برام دعا کن کار همسرم جور بشه فداتشم

الان یسریا میان میگن بفکر آینده ت باش نکن بده شوهر وفا نداره فلانه بهمانه ولی اسی تو آخر زن زندگی بو ...

دددیقا میگم خودش باشه بقیش درس میشه انشالله موقی باشی از ته دل دعات کردم خوشبخت باشی فرزند سالم داشته باشی . توام برام دعا کن کار همسرم درس بشه❤️

زياده روى در هر چيزى بده  درسته ياد مرگ و …خوبه ولى تا حدى كه به زندگى دنيويت لطمه نزنه

دقیقا منم فقط یاد مرگ باعث شده به زندگیم ضربه بزنم.. چون دنیا برام ارزشی نداشت..تو هر چیزی افراط و تفریط بده واقعا