همسرم میخواد طلاهامو بفروشه برای کارش اااصلا برام مهم نیست ماشین میخواد بخره برای کارش بنام منم نمیزنه بازم برام مهم نیست خونرم تو مهریم هست هر وقت بخریم اونم نمیزنه برام مهم نیست عاشق هممیم من میگم برامفرقی نداره ب مال دنیا علاقه ای ندارم ب مرگ فک میکنم میبینم ارزشی ندارع وقتی قراره ی روز همشو بزاریم بریم ادم شادیم هستم شوخ خنده رو ۲۳ سالمه نداشتم دلمم بندطلا این چیزا نیس فقد ب قدری باشه محتاج خلق نباشیم . بنظرتون نرماله؟ اخه یکی دیدم برا النگوااش گریه میکرد 😐من قراره سرویسع عروسیمو النگهام بفروشیم برا کارش دعا کنید برام درست بشه کارش روزی حلال داشته باشیم❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه زمانی منم مثل شما بودم ولی بخاطر اشتباهات همسرم که پولارو بر باد هوا داد تو شرکت های مضاربه میگم کاشکی یکم دنیا دوستم میبودم و در اصل به فکر آینده بودم و سختگیر بودم هم به صلاح خودم بود هم همسرم.بازم خداروشکر میکنم.. . دنیا هیچیش مشخص نیست همونجور که یکی از معصومین. ع. فرمودند جوری زندگی کنیدکه انگار فردا میمیرید همزمان فرمودند جوری زندگی کنید که انگار تا ابد زنده اید.. به نظر من اگه اختلافی پیش نمیاد این حقو به خودتون بدید که چیزی به اسمتون بشه.. جون کسی از فردا اصلا خبر نداره.. طبق تجربه خودم البته میگم..بازم شما هر جور صلاحتونه
الان یسریا میان میگن بفکر آینده ت باش نکن بده شوهر وفا نداره فلانه بهمانه ولی اسی تو آخر زن زندگی بودنی کسی که اولویتش همسرشه و آرامش زندگیش ...منم عین تو بخدا همه طلاهام حتی حلقه ازدواجمم فروختیم اصلام برام مهم نیست الانم توی فکر اینم بعد اینکه بچه دار شدیم مهریه مو ببخشم همسرم ماهه ماه💞💞💞سایه ش بالاسرم باشه طلا و مهریه برا چیمه