2777
2789

از بس ملت مشکلشونو میگن و هرکی نظر خودشو میگه هرچند به غلط(شاید حتی خودم)اینو میگم

بابا یه موضوع مهم و یه تصمیم که میخواین بگیرینو نگین اینجا یا اگه میگین هرچی ملت گفتن گوش ندین...فک کردین چن نفر تو این سایت بیشتر تصمیماشون درسته یا خیلی آدمای خاصی ان

اصن بعضی حرفایی که ملت میزنن و استارترا گوش میدنو کهمیبینم دود از سرم بلند میشه

آفرین نسخه های اینجا اول و آخرش طلاقه برای همه درصورتی که اکثرشون درست شدنیه

اصلا کسایی که هیچ تخصصی ندارن درباره همه چی نطر میدن بعد میبینی طرف خودش تاپیک زده یه مشکل مشابه همونو داره

یکی نصیحت غلط کنه به استارتر بگی نگا ملت اینجا عموم هستن و قرار نیست چیز خاصی بگن بهت ملت زود بهشون برمیخوره که اره تو فلانی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مثل خرید وسیله مهم که با چن تا فروشنده مشورت میکنی هر کدوم میگن اون بیخود میگه مال من خوبه بدتر آدم گیج میشه هیچ کس بهتر از خود آدم صلاح زندگیشو تشخیص نمیده نهایتا مشورت با یه آدم با تجربه و خوب آخرم تصمیم گیری

به کی بگیم ؟  بعضی خانما سنشون بالاس بلاخره با تجربه ترن، نظرشون مفیده

اول که یه چیزایی با مشاور راحت حل میشه

بعدم اگرم میگید اسمش مشورته نهکه هر نسخه ای که ملت پیچیدن قبول کنین

بعضیامیان یه سوالمیرسن یه عدهجواب میدن ادمی که نتونسته خودش تشخیص بده خوب و بد راه حلا رو که نمیدونه کی خاله زنکه کی آدم عاقل و باتجربه خراب میکنه زندگیشو الکی

یه دختره بود نوجوون بود تاپیک زده بود ما با سن کممون بهتر از بعضیا کمک میکنیم و راه حل میدیم و واقعا هرچند تاپیکش با دعوا بود ولی راست میگفت میبینی طرف ۵۰ سالشه ولی یه پیشنهادایی میده انگار بچس

حرف دل منو زدید

اون مشاور با اون همه علم و تجربه و استعداد گاها ممکنه راه غلط رو پیشنهاد کنه

چه برسه کسایی که فقط زندگی خودشون رو چه به غلط چه به درست تجربه کردن

دخالت کردن توی زندگی دیگران و قضاوت کردنشون کار انسان های بی ملاحظه و بی فرهنگه...چه تو مسائل بچه آوردن باشه چه ازدواج چه شغل چه هر چی...انسان های عاقل فرهنگ سازی می‌کنند،تبلیغ می‌کنند،آگاه سازی می‌کنند!زندگی شخصی با زندگی اجتماعی فرق میکنه...زندگی شخصی چیزیه که بین خودت و خانوادته و زندکی اجتماعی چیزیه که تو برای جامعه به اشتراک میذاری.پس انقدر نگید به خودم مربوطه به خودم مربوطه حتی طرز صحبت کردن شما توی خیابون به بقیه مربوطه...فقط انسان های بی تمدن جامعه رو برای خودشون میدونن یه انسان متمدن آرامش جامعه رو بهم نمیریزه.ریشه فلسفه اعتقادات از چهارچوب ها گرفته میشه یا حتی میشه به پوشش تشبیهش کرد...و یک انسان بی لباس عریان خطاب میشه نه پوشش متفاوت.کسی که به بد دهنی اعتقاد داره اعتقاد نیست بی اعتقادیه.پس هر اعتقادی قابل احترامه ولی بی اعتقادی ارزشی نداره پس پایبندی به بی اعتقادی طنزی بیش نیست.انتقادپذیر بودن خوبه ولی انتقاد یه انسان عاقل و بالغ رو می‌پذیرم.به نظر و رفتار انسان ها نگاه نکن نصفشون دلیل کارهاشون رو نمیدونن اگر میخوای راه درست رو بری دنبال حقیقت برو.
یه دختره بود نوجوون بود تاپیک زده بود ما با سن کممون بهتر از بعضیا کمک میکنیم و راه حل میدیم و واقعا ...

یه خواهرشوهر دارم پنجاه وخورده ای سال سن داره.. ده بار بیشتر مثلا ازدواج کرده.. هی صیغه میشه ول میکنه میاد میره با یکی دیگه.. ولی دخترش که بیست وپنج سالشه خیلی عاقلتره.. زندگی بچه شوهر همه رو باسیاست اداره میکنه.. بعضیا دیگه مغزشون هنگ کرده

واقعا چقدر حق💔یارو اومده تاپیک زده روی لباس شوهرم یه موی گربه پیدا کردم صغری و کبری و شهین و مهین میگن حتما دوست دختر داره مال گربه دوس دخترشه طلاق بگیر فقط طلااااق😂

آدما تو عصبانیت به اصالتشون برمیگردن...

ولی خوبه خودمون یسری تصمیمات رو تجربه کنیم که بفهمیم اون تصمیم برای آینده ی ما چه تبعاتی داشته

دخالت کردن توی زندگی دیگران و قضاوت کردنشون کار انسان های بی ملاحظه و بی فرهنگه...چه تو مسائل بچه آوردن باشه چه ازدواج چه شغل چه هر چی...انسان های عاقل فرهنگ سازی می‌کنند،تبلیغ می‌کنند،آگاه سازی می‌کنند!زندگی شخصی با زندگی اجتماعی فرق میکنه...زندگی شخصی چیزیه که بین خودت و خانوادته و زندکی اجتماعی چیزیه که تو برای جامعه به اشتراک میذاری.پس انقدر نگید به خودم مربوطه به خودم مربوطه حتی طرز صحبت کردن شما توی خیابون به بقیه مربوطه...فقط انسان های بی تمدن جامعه رو برای خودشون میدونن یه انسان متمدن آرامش جامعه رو بهم نمیریزه.ریشه فلسفه اعتقادات از چهارچوب ها گرفته میشه یا حتی میشه به پوشش تشبیهش کرد...و یک انسان بی لباس عریان خطاب میشه نه پوشش متفاوت.کسی که به بد دهنی اعتقاد داره اعتقاد نیست بی اعتقادیه.پس هر اعتقادی قابل احترامه ولی بی اعتقادی ارزشی نداره پس پایبندی به بی اعتقادی طنزی بیش نیست.انتقادپذیر بودن خوبه ولی انتقاد یه انسان عاقل و بالغ رو می‌پذیرم.به نظر و رفتار انسان ها نگاه نکن نصفشون دلیل کارهاشون رو نمیدونن اگر میخوای راه درست رو بری دنبال حقیقت برو.

سلام عزیزم . وقتت بخیر. داخل یک تاپیکی دیدم که حس ششم هستید . میشه سوال من هم جواب بدید🙏😢 یک خواستگاری دارم که از طریق واسطه چند سری بیان کردن تا شماره بهشون دادیم. ولی هنوز زنگ نزدن . بنظرتون زنگ میزنن ؟ میشه حستون رو راجع بهش بگید .