2777
2789
عنوان

بخدا فکرش داره دیوونم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا دوبار همو دیدن پسره کاملا معلومه قصدش ازدواج نیس  وضع مالی م نمی گم خیلی خوبه ولی جوریه که ...

ببین با عقلت هم حساب کن

گاهی یکی رو دوست داری اما می دونی مناسب تو نیست. 

وقتی مناسبت نباشه تو هر روز عاشق ترش میشی اونم ممکنه جذب یکی دیگه بشه و خودت عذاب ببینی. 

دختری که درگیر این رابطه هاس هنوز خامن، مثل فیلم‌ها نگاه میکنن واقعیت رو نمیدونم چه خبره. 

یکم رو اعتماد به نفست کار کن رو ظاهرت خوش تیپ باشی، و مهرت های کلامی و رفتاری عاشقانه رو یاد بگیر تا جذب بشه. 

باید جذبت بشه بعد پیشنهاد بدیش

۱۸ سالمه ولی بخدا هوس نیس  نه  نبودم

من خودم یه سری به یه ادم دیگه ای همین حس رو داشتم گذشت و پای یک ادم جدی به زندگیم باز شد .اون رو بکل فراموش کردم مشخصا همینم طبیعیه چون ارتباطی هم نداشتیم

اما این .....چجور خاطراتی رو که ّاهاش داشتم از یاد ببرم؟دلم براش تنگ شده به حد زیاد .حتی به یادش میفتم اشکم در میاد .چجوری میتونه انقدر بی احساس باشه و کمترین ارزشی رو هم برام قائل نشه!؟

کسی شده که از هرچیزی بیشتر به یادشم 

پاک خل شدم 

الان ارزوم شده فقط یبار دیگه ببینمش 

امان از وقتی شب میشه و من یادش میفتم ....

کاش میتونستم به خوابش برم و حداقل اونجا ببینم میتونه به فکرم باشه؟

من خودم یه سری به یه ادم دیگه ای همین حس رو داشتم گذشت و پای یک ادم جدی به زندگیم باز شد .اون رو بکل ...

هیچ کی دیگه به چشم نمیاد فقط اونو میخوام 

این قلب ترک خورده من عاشق او بود من عاشق او بودم و او عاشق او بود💔💔