2777
2789

از دو شب پیش یه چیزی شبیه آفت زدم 

همه درمان ها مثل آفتین ژل و دهانشویه و قره قوروت و کارای دیگه رو کردم اما هنوز سر جاشه 

چیزی که خیلی ترسیدم اینه که این آفت ته لپم زده از طرف داخل اما زیر لپم یه رگی دارم حس میکنم که یکم درد ناکه و نبض میزنه 

نمیدونم طبیعیه یا نه 

دارم سکته میکنم 

عکسشم میذارم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه من ک دردش میزنه به گوش و دندون و گردن و....

هرچی آفت بزرگتر دردناک تر یه محلولی هست از داروخانه بگیر هرازگاهی بزن بی حس میشه آفتین ژل هم قبلا خوب بود ولی نمیدونم چرا دیگه تاثیری نداره

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 
چند روز معمولا طول میکشه آفتت خوب بشه و بره؟

بستگی داره دو روز یه هفته ده روز فکرش نکن همون رب انار بزار روش

من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد.میشه برای ازدواجم تا آخر امسال دعا کنید🥰

من زده بودم چن سال پیش 

کل لثه هام بودن 

اون ته ک از دندونم جدا شده بود لثم اینقد بد بود 

اینقد قرص شربت خوردم و یسرع ماست رو توی دهنم نگه می‌داشتم و بعد قورت میدادم تا خوب شد دیگ خودمم تب کرده بودم از دردش

واسه من ک دردش میزنه به گوش و دندون و گردن و.... هرچی آفت بزرگتر دردناک تر یه محلولی هست از داروخان ...

آخه من نمیزدم خیلی ساله، بعد امروز آفتین زدم، سرکه زدم، نمک زدم 

ولی نمیره 

مثلا چند روز طول میکشه که بره حدودا؟

من عناب میخورم روز اول کم میشه روز دوم ناپدیدمیشه

عنابارای چاک بزن باچاقو فقط اگه سفته بپا دستتانبری 

اصلا همیشه عناب بخور آفت نمیزنی