2777
2789

خیلی دوسش دارم 😍من کیف کردم این برچسبا با چسب قطره ای محکم چسبوندم بهش واقعا باقاب مشکی این برچسبا خیلی خوشکل شدن

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

قشنگ شده

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این برچسبا خراب میشه رنگاش میره

مراقبت میخوان اره رنگشون میره اگه کثیف بشن من براش کیفم درسم کردم با نخ پنبه واقعا دوسش دارم

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

چ گوگولی شده

گل پاسخ داد: «اَبله! گمان می‌کنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود می‌شکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال می‌کند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»
قشنگ شده

اره

چ گوگولی شده

وای اجی خیلی من اصلا کیف کردم کیوت ناز 

وای اجی خیلی من اصلا کیف کردم کیوت ناز 

آفرین ب این هنرنمایی ♡

گل پاسخ داد: «اَبله! گمان می‌کنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود می‌شکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال می‌کند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»
آفرین ب این هنرنمایی ♡

توکمد از دوران بچگی پیدا کردم زد بسرم خلاقیت خرج بدم

😂اوکی

وای من وقتی یه چیزی دوس دارم اجی این قدر تمیز نگه میدارم ک نگو باورت میشه مداد رنگیا دوران راهنمایم کارتونشونم هنوز نو انگار تازه گرفتم😂