2777
2789
عنوان

بنظرتون شغل خوبیه؟ همه بیاین

2681 بازدید | 34 پست

خانوما یکی دوروز پیش یک نفر بمن پشنهاد داد ک برای بهورزی ثبت نام کنم،مدرکم دیپلمه چون بچه دار شدم دیگ درس نخوندم الانم درحال حاضر حوصله درس خوندن و ادامه تحصیلم ندارم،خودم دودلم ک برم یانه،محل کارش توی روستای چسبیده به شهرمونه پنج دقیقه راهه،حقوقشم یکو خورده ییه،بنظرتون چیکار کنم برم یانه

خدایا تا پاکم نکردی خاکم نکن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعیتش اینه که الان لیسانس و فوق و دکترا بیکارن همین که با دیپلم کار برات پیدا شده خیلی خوبه از دستش نده

به استفاده از برچسب های تبعیض جنسیتی ( ترشیده .متعلقه.داف . پیر دختر . منزل . ضعیفه . پسرزا . دست خورده . مطلقه .مردیه واسه خودش . خواب زن چپه و ... ) پایان دهیم تا جنس دوم حساب نشویم.

من بودم با سر میرفتم 

با مدرک لیسانس دو ساله دنبال کارم جور نمیشه

حاضرم برم مدرسه غیرانتفاعی تدریس کنم با 200 هزارتومن حقوق

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊