2777
2789
عنوان

دلم میخواد رابطشونو خراب کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1749 بازدید | 94 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون ک میگفت من و مامانم؟ 

اره همون پیرعموش بود

الهم صلی علی محمد وآل محمد         خدایاهمه روبه ارزوهاشون برسون مارو هم به حاجت دلمون برسون                                                                                 الهی آمین یارب العالمین                                       💪 پیش به سوی تناسب اندام👈 باقد169 💪وزن اولیه:51🔐 هدف اول55🔓هدف دوم60🔓هدف سوم65🔐وهدف اخر69🔐من میتونم به وزن ایده آلم برسم💪 امروز تاریخ1400/5/15           من الان قفل۶۰رو بازکردم😍باقیشم به امیدخدا میتونم😍
چرا خیر نمیبینه؟ هر کی مجرد بود یکی عاشقش شد باید باهاش ازدواج کنه؟نکنه خیر نمیبینه؟یه بار فک کن به ...

الله اکبر 

بالاتر گفتم توضیحشو 

عرض گردم جانم

داشتم میگفتم اگر شرایطی بود ک اقا پسر به شما وعده داد و رفت یه نز دیگ گرفته شما حق داری ناراحت باشی و ان شا الله ایشون خیر نمیبینه

ولی اگر اون بنده خدا سرش تو زندگیش بوده اشتباه از شماست

میشه واسه برگشتن سلامتی و شفای کاملم و ازدواجم با کسی که دوستش دارم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹

اسی به هیچ وجه به خراب کردن زندگیشون فکر نکن

تازه ۱۸سالته 

اول جوونیته

میری دانشگاه میری سرکار ....اینقد تو اجتماع هستی و موقعیت های زیادی واست پیش میاد که به الان بخندی 

شایدم یادش نیوفتی

نادان تر از کسایی که ویژگی چند تا آدم اطرافشون رو دیدن و به کل افراد یک قوم نسبت میدن نداریم.

چقد تو هرزه ای 

برو خودت رو بکش یه خونه خراب کن کمتر بی شعور کثافت 

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

بچها استارتر به روانشناس نیاز داره و مشکل روحی داره شما چرا فحش میدید بهش😐😐این روانی بازیا چیه&nb ...

اين تاپيك كه معلوم نيست راست باشه يا نه 

اومده تو سايتي كه اكثرا خانوم و رو اين موضوع حساسن همچين مضخرفاتي ميگه بعد تو به اونايي كه واكنش ميدن ميگي رواني و از همچين مسئله اي دفاع ميكني؟! همين مونده اينم عادي كنيد!

اين تاپيك كه معلوم نيست راست باشه يا نه  اومده تو سايتي كه اكثرا خانوم و رو اين موضوع حساسن هم ...

من چیزی رو عادی نکردم و از کسی دفاع نکردم خانم محترم 

بی چاک و دهن و جوگیر نیستم به کسی فحش بدم 

شما فحش بدید ببینم چقدر اوضاع گل و بلبل میشه 

کسایی که میدونن پروفایل استارتر چیه توقع بیشتر از اینم ندارن

هم تایپمی که🤝

مگه قضیه پروفایلش چیه؟ 

من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم ❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی"
کسایی که میدونن پروفایل استارتر چیه توقع بیشتر از اینم ندارن

انیمه ایه داستانش چیه

میشه واسه برگشتن سلامتی و شفای کاملم و ازدواجم با کسی که دوستش دارم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹