2777
2789

عنوان الکی بود که بیای دوستم :)

میشه برام دعا کنید تا تابستون خونمون فروش بره به همون قیمتی که میخوایم؟ خسته شدم از هرچی ک دورمه ، سه ساله هم زمین هم خونمونو گذاشتیم برای فروش ولی نمیشه که نمیشه شایدم خدا صدای منو نمیشنوه

اولین بارمه از ناچاری پناه آوردم به شما برام دعا کنین ، میشه با قلب مهربونتون برام اتفاقای قشنگ بخواین؟:)💚🌿

از خدا هرچی میخواین امین بشه براتون..

گاهی فاطی ، گاهی فافا .🐒  ‌‌‌در صورت ریپلای کردن لایک کنید در غیر این صورت هرگونه لایک پیگرد قانونی دارد .🥲😂 هرجا این (🥲) ایموجی بود منم دوستان .🥲😂 در انتظارِ ۲۰۰ و ۲ .🦋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتما بالاتر از عرف گفتید

خودمون قیمت نزاشتیم املاکی گزاشته میگن که بازار خوب نیست.. نوبت ما شد بازار ریخت به هم:)

گاهی فاطی ، گاهی فافا .🐒  ‌‌‌در صورت ریپلای کردن لایک کنید در غیر این صورت هرگونه لایک پیگرد قانونی دارد .🥲😂 هرجا این (🥲) ایموجی بود منم دوستان .🥲😂 در انتظارِ ۲۰۰ و ۲ .🦋
خودمون قیمت نزاشتیم املاکی گزاشته میگن که بازار خوب نیست.. نوبت ما شد بازار ریخت به هم:)

اتفاقا الان کل مصالح ساختمانی کشیده بالا حتما شانستون بوده که فروش نرفته الان قیمتها بالاتر رفته

جفتش رو چقدر گذاشتید؟؟؟

خونه ۳۵۰ متر ، ۳۱۰۰

زمین ۱۳۰۰ متر ، متری ۵