2777
2789
عنوان

اگر تناسخ نیست پس چیهه؟؟؟

250 بازدید | 29 پست

بچه ها من خودم به تناسخ اعتقادی ندارم ولی از ی طرف هم این داستانی ک الان میگم برام سوال شد ک چطوری میشه ینی بخاطر چی بوده؟؟؟؟

همسایه ی خالم تعریف میکرد ک وقتی رفته بودن شهرستانشون از فلان کوچه ک با دختر  ۴ سالش رد میشد بعد دخترش اشاره میکنه ک این خونه قبلا خونه ی خاله بوده. بعد دقیقا مادرشم تعریف میکرد که خواهرش قبل تولد بچش تو اون خونه بوده و اصن تاحال بچش نرفت اون خونه گفت مو ب تنمون سیخ شد . حالا بنظرتون این از  چیه ؟؟

به دریا بنگرم دریا تو بینم به صحرا بنگرم صحرا تو بینم به هرجا بنگرم انجا تو بینم اخه احمق برو کنار میخام جلومو ببینم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما قبل از این دنیا در عالم ذر بودیم 

الست، توی قرآن هم هست و به این ربط داره 

اینکه یه سری چیزا برامون آشنا میاد ولی درست یادمون نیست 

ربطی به تناسخ و این چرت و پرتا هم نداره 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
مطمعنی معنی تناسخ رو واقعا بلدی؟ 

نه واقعا در حدی میدونم ک وقتی مردیم دوباره ب این دنیا برمیگزدیم😶

به دریا بنگرم دریا تو بینم به صحرا بنگرم صحرا تو بینم به هرجا بنگرم انجا تو بینم اخه احمق برو کنار میخام جلومو ببینم  

دنیای موازی وجود داره ولی نه به شکلی که میگن🌱

الان که ما زنده ایم، یه بعد از روحمون در یه جای دیگست که،حالا مذهبیون میگه برزخ یا آخرت یا چیزای دیگه.

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸

ربطی به تناسخ نداشت

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

ما قبل از این دنیا در عالم ذر بودیم  الست، توی قرآن هم هست و این ربط داره  ربطی به تناسخ ...

اره دقیقا قبلا زندگی کردیم تو این دنیا