شاپرک_خواب_رفته مدیر استارتر عضویت: 1401/05/19 تعداد پست: 814 عنوان دیروز آمپول بتامتازون زدم برای ریه های جنین 84 بازدید | 5 پست از همون موقع اسهال شدم دوز دوم رو هم امشب باید بزنم🤦♀️نکنه بدتر بشم😂کسی تجربه نداره ؟شانسم جمعه هست از دکتر نمیتونم بپرسمجزو عوارض آمپول هم ننوشته 1403/01/17 | 18:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
someoneintheworld عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 1598 تجربه این آمپول رو ندارمولی منم همش اسهال استفراغم...دیگه طاقت و توانش ندارم...انگار جونم رو ازم دارن میگیرن..فقط با عرق نعناع بهتر میشم...اینکه هم بخورم هم بو کنم تَوَکَلتُ عَلَی الله🌱فِی الواقع خداوند عِند رفاقت است☘️
شاپرک_خواب_رفته مدیر استارتر عضویت: 1401/05/19 تعداد پست: 814 تجربه این آمپول رو ندارم ولی منم همش اسهال استفراغم... دیگه طاقت و توانش ندارم...انگار جونم رو ازم ... عزیزم ویروسه
شاپرک_خواب_رفته مدیر استارتر عضویت: 1401/05/19 تعداد پست: 814 بتامتارون؟؟؟ ریه جنین ؟؟؟ عجیبیه شهر عجیبیه مرسی از کمکت 🙄😐
someoneintheworld عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 1598 عزیزم ویروسه نمیدونم...ولی یه مدته دارم...دائم نیست..یهو میاد سراغم...یهو میبینی دو هفته خوبم...یهو میبینی یکی دو روزی درگیر این حالتم...نمیدونم برا چی هست دقیقا...دکترا هم میگن طبیعیه برا گوارش و ایناست تَوَکَلتُ عَلَی الله🌱فِی الواقع خداوند عِند رفاقت است☘️