2777
2789
بدرد نخورن هیجی سالیانه نمیشه

هیچ کمکی بهتون نکرد؟ ایشون دوازده تجربیه امسال کنکور میده بنظرتون نمیتونه برای هر درس به 30 یا 40 برسه؟ سطحش خوبه

به امید ارزو های قشنگمممم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نوبل رو نمیدونم ولی من کمپ ۴۴ ماز رو گرفتم راضیم قبلش یه دور اون مبحث رو مطالعه کنم بعد فیلمشو ببینم خوب متوجه میشم 

کمپ ۴۴ یه دوره فشرده واسه بچه‌هاییه که صفرن یا خوب نخوندن و سطح پایینی دارن

البته آدم تا آدم فرق داره ممکنه یکی با استادهاش نتونه ارتباط برقرار کنه و...

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
نوبل رو نمیدونم ولی من کمپ ۴۴ ماز رو گرفتم راضیم قبلش یه دور اون مبحث رو مطالعه کنم بعد فیلمشو ببینم ...

ببینید ایشون قبلا خوب مطالعه کردن ولی یک مدتی انداخت الان همه چی فراموشش شده مخصوصا ریاضی کلا صفره بنظرتون با کمپ چقدر میتونه تو کنکور بهش کمک کنه ؟

ببینید ایشون قبلا خوب مطالعه کردن ولی یک مدتی انداخت الان همه چی فراموشش شده مخصوصا ریاضی کلا صفره ب ...

کمپ آره مرور میشه براش ولی خب کامل نیست یعنی کل کتاب نیست حذفیات داره بعضی درس‌ها

چون درواقع برای بچه‌هایی که به هردلیلی خوب نخوندن و زمان کمی هم مونده نمیرسن همه رو بخونن

اگه قبلت خوب خونده به نظرم خودش مرور کنه به جاش دوره‌ی تست طلایی رو شرکت کنه که تو تست زنی سطحش بره بالاتر

اگه نه درس‌ها رو خوب نخونده و با یه مرور خلاصه کارش راه نمی‌افته نیازه دوباره آموزش ببینه کمپ میتونه به دردش بخوره اما همونطور که گفتم کل دورس کامل تدریس نمیشه خودشون یه سری جاها رو حذف کردن

البته اردیبهشت که دیگه چیزی بهش نمونده به نظرم هدفش تیر باشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
کمپ آره مرور میشه براش ولی خب کامل نیست یعنی کل کتاب نیست حذفیات داره بعضی درس‌ها چون درواقع برای ب ...

خوشبختانه تو زیست و شیمی و فیزیک خوبه سطحش مشکلش ریاضی و زمینه /

خوشبختانه تو زیست و شیمی و فیزیک خوبه سطحش مشکلش ریاضی و زمینه /

کمپ اینجوری نیست که هر درس رو جدا بگیری اگه بخواد بگیره باید کل کمپ رو بگیره

یا میتونه حضورا تو شهر خودشون پیش استادهای خوبی بره برای درس ریاضی و زمین و بقیه رو تست کار کنه

کمپ اینجوری نیست که هر درس رو جدا بگیری اگه بخواد بگیره باید کل کمپ رو بگیره یا میتونه حضورا تو شهر ...

ایشون طرح الماس ماز را دارند تمام محصولات براشون فعال هست/ شما از طرح اورانیوم استفاده کردید ؟

ایشون طرح الماس ماز را دارند تمام محصولات براشون فعال هست/ شما از طرح اورانیوم استفاده کردید ؟

آها اگه الماس داره که خوبه

نه من فقط کمپ رو نگاه میکنم

متشکرم از وقتی که برام گذاشتید / با ارزوی موفقیت

خواهش میکنم همچنین