2777
2789
سه تاصلوات برات فرستادم خدادخترناز بهت بده

الهیییی ممنون عزیزم منم الان برات میفرستم

(یازده سال درانتظارتوام دخترگلم پسرخوشگلم )😘😍آه ازدستت نی نی سایت ۳ساله هی میخام وارد آکانتم بشم نمیشه اخطارمیده.ولی مرسی که شد بالاخره😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نیت کردم اسم پسرمو بذارم محمد واسم دخترمو فاطمه اما چون توخونوادمون خیلیییی زیاد فاطمه داریم شوهرم میگه یه اسم دیگه بذاریم 

(یازده سال درانتظارتوام دخترگلم پسرخوشگلم )😘😍آه ازدستت نی نی سایت ۳ساله هی میخام وارد آکانتم بشم نمیشه اخطارمیده.ولی مرسی که شد بالاخره😂

حتما مردای اطرافت خیلی عالی و حامیت  بودن که جنس مذکر رو ترجیح میدی..من که دل خوشی از مردای دور و برم ندارم .همیشه هم دوست داشتم بچه اولم دختر باشه که خداروشکر شد

《این جهان کوه است و فعل ما ندا         سوی ما آید نداها را صدا》

آنچه دلم خواست نه آن میشود

آنچه خدا خواست همان میشود 

شما تلاشت رو بکن عزیزم ولی تا خدا نخواد نمیشه اول از خدا بخواه بعد تلاشتو بکن. ....ان شاالله اول ی سالمشو بعدشم پسر بهت عنایت میکنه

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

منو همسرم در درجه اول بچه سالم اما دختر میخواییم.۸ ماهه ازدواج کردیم.اگه خدا بخواهد ماه های آینده اقدام کنیم...واسمون دعا کنید..انشالله که خدا حاجت همه رو روا کنه

خدا جونم ینی میشه منم مامان شم؟؟؟
پسر داشتن اخه کجاش جذابه؟😒بزرگ کنی و بره پی کارش ک تو این بزرگ کردنش خودت دوبرابر پیر میشیمن دختر داشتنو تو دنیا با هیچ چیز عوض نمیکنم😍😍😍

هر کدوم سختی خودشو داره دختر هم بزرگ میکنی نمیدونی سرنوشتش چی میشه 

چه دختر چه پسر خدا کنه اینده دار باشن 

اگه خوب تربیت شن هیجا نمیرن بخدا 

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
پسر داشتن اخه کجاش جذابه؟😒بزرگ کنی و بره پی کارش ک تو این بزرگ کردنش خودت دوبرابر پیر میشیمن دختر داشتنو تو دنیا با هیچ چیز عوض نمیکنم😍😍😍

وای نه اینجوری نگو پسر عشقهههه اصن پسرا رو مادراشون علاقه خاصی دارن واییییی دلم پسر خواس خدایا به منم پسر بده

خدایا شکرتتتتتتت همین

پسر و دختر فرقی نداره هر کدوم لذت خودشو داره امیدوارم پسردار شی رژیم و اینا الکیه کسایی هم که نتیجه گرفتن یکم ژنتیک و بیولوژی بخونن متوجه میشن که تاثیر خوراک خیلی ناچیزههههه 

امیدوارم پسر ناز نصیبت شه ولی اگر دختر شد و عاشقو شیفتش شدی یاد حرف من بیافت که مادر که بشی به پسر یا دختر ی بچت نگاه نمیکنی به عنوان پاره تنت دوستش داری ❤️❤️❤️

جملت خیلی تحت تاثیر قرارم دادیهو بغض کردم و تو این ساعت شب برات از ته دل دعا کردمو برای همه منتظرا

ممنونم عزیزم ان شاءالله که خدا دلت رو شاد کنه و هرچی میخوای بدون انتظار بهش برسی

☆دل نهادم به صبوری که جز این چاره ندارم☆