2777
2789
از چی اینطور شده بودی واست خوشحال شدم خوب شدی ❤️

نمیدونم علائم خاصی هم نداشتم

یه بار با مامانم رفتیم پیش دکتر طب سنتی بهم گفت ورم معده داری بعد پیگیری کردم دیدم آره دارم و حاده

😐😑 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ندارم 

بایسی علت اصلیش پیدا کنی 

استرس باعثشه؟

پرهیز سختی بایسی داشته باشی در کنار دارو 

سرخ کردنی شیرینی شکلات ترشی مرکبات چای قهوه نوشابه 

گوجه فرنگی رب نان روغنی فست فود ماکارونی حتی حبوبات مضره 

علایمت چی هستش اوایل من خیلی اذیت بودم

من به خواسته هایم قول رسیدن دادم🌈
بایسی علت اصلیش پیدا کنی  استرس باعثشه؟ پرهیز سختی بایسی داشته باشی در کنار دارو  سرخ ک ...

نمیدونم از کجا بدونم که چی باعثشه اخه پرهیزم دارم ولی هست باهام تا ناپرهیزی کنم دردام شروع میشه

نمیدونم از کجا بدونم که چی باعثشه اخه پرهیزم دارم ولی هست باهام تا ناپرهیزی کنم دردام شروع میشه

مگ میشه آدم ندونه من مثلا قرص و اندوسکوپی نادرست باعثشه.

دکتر مگ نگفت از چی اینطور شدی.

شاید پرهیزت درست نیس

مگ میشه آدم ندونه من مثلا قرص و اندوسکوپی نادرست باعثشه. دکتر مگ نگفت از چی اینطور شدی. شاید پرهیز ...

نه فقط گفت ورم داری بدون میکروب دارو داد خوردم تموم شدن دیگه نرفتم یعنی مرتب باید برم دکتر بازم 

تو الان مرتب قرص میخوری چون شنیدم تا اخر عمر باید کنترل بشه 

نه اوایل قرص میخوردم مرتب یکسره.الان نه فقط در مواقعی ک کمی اذیت شم 

پرهیز داشتم ولی مثلا نصف شیرینی میخورم یا چیزای دیگ اذیت نمیشم مگ اینکه زیاده روی کنم

من خیلی وقته پرهیز داشتم ی ساله 

فقط گیاهی استفاده میکنم گاهی

من خیلی راجبش تاپیک زدم حتی کل تاپیکام راجب معدس خیلیا گفتن خوب شدن الان ب زندگی عادیشون ادامه میدن من بدنم داره پاسخ میده ب درمان خیلی از حرفارو بیخیال اینکه میگن خوب نمیشه و فقط کنترل کن

استرس نداشته باش داروتو سر وقت بخور پرهیز کن کم کم ب حالت نرمال برمیگردی بعد خوب شدن چون معدت حساس شده ی سری چیزا مث نوشابه تنقلات سرخ کردنی چای قهوه فلفل نخور