الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خانم دكتر پروين اعلمي شنيدم خيلي خوبه متخصص پوست هستن ، باز هم خود شما تحقيق كنيد عزيزم چند تا پزشك پيدا كنيد، تو گوگل بزنيد آدرس و تلفن مطب خانم دكتر مياد . ان شالله كه مشكلتون حل بشه
خواهش ميكنم. يكي از آشناهامون لك سفيد دستش شده بود ميگفت خوب شده اون اولش بود. حالا اينكه لكه اش شبيه شما بوده يا نه نميدونم. بازم تو انترنت و اطرافيان سرچ كنيد چند تا پزشك ديگه هم پيدا كنيد بهترين گزينه انتخاب كنيد ، ان شالله كه بزودي خوب بشيد
سلام عزیزم درکت میکنم من از بچگی همچین مشکلی داشتم یکی از اقوام حدود دو سه ماه پیش بهم سایت ماورا طب رو پیشنهاد کردن حقیقتش اولش خیلی اعتماد برام سخت بود و چون نوبت آنلاین هم میخواستم چند برابر سخت تر بود برام و نمیدونستم جوابگو هستن واقعا یا نه تونستم پزشکو داخل همون سایت پیدا کنم تا الانم که یک ماه و نیم اینا میگذره یسری کرم و پماد بهم دادن و بهتر شده حس میکنم یه سرچ بکن ببین دکتری که میخوای رو میتونی پیدا کنی یانه امیدوارم برات نتیجه بده