2777
2789
عنوان

نمیدونم‌چکار کنم دو،دل هستم

115 بازدید | 16 پست

خانوم ها

من با خاستگار قبلیم در ارتباط بودم ۳ ماه

با جون دل عاشقم بود و منم وابسته شده بودم بهش

که خانواده هامون مخالفت شدید داشتن

حتا با خودکشیمن که ناموفق  بود یا با خوابیدن در قبرستون یا فرار از خانه پسره هیچکس راضی  نشد که نشد

خانواده پسره تصمیم‌ گرفتن به‌طور برای پسره ببرن محضر یا یک دختر دیگه 

و منم شدم افسرده که هر خواستگاری میاد کلافه شدم

یعنی هیچکدوم مثلاون‌پسر نیست

درسته اون الان متاهل ولی من باورم نمیشه 

که خوانواده هامون با این‌کاراشون‌مارو نابود و داغون‌کردن

و من  از قبل که اون پسره خواستگارم باشه

یک نفره دیگه از قبل برای من‌میخاستم

فقط با سنش مخالفم

آخه من سنم‌کمه ۱۵ سالمه طرف ۳۵یا بیشتر دقیق نمیدونم

کلافه شدم

آیا اگه ازدواج کنم از افسردگی میام بیرون یا بدتر از قبل میشم

خواستگاه جدیده همچی اوکیه فقط سنش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته سنم‌کمه اما باید خودمو سرگرم‌کنم با یک آدم‌که به اونقدر نکنم

اشتباهه ، فک کن از ی سنی ب بعد ک ازدواج میکنی دیگ ی نفر کنارت هست 

اما هیچوقت این سنت برنمیگرده ک بخوای ازش لذت ببری خودتو اسیر یه نفر دیگ میکنی ک چی بشه؟این عشقای افسانه ای برا رمانا و‌قصه هاس ، الان درگیریای ذهنی و مشکلات همه رو خسته کرده حیفه ک بخوای زودتر از سنت بزرگ بشی 

الان فقط باید بخندی تفریح کنی درس بخونی ب فکر ایندت باشی ، شاغل شی

اشتباهه ، فک کن از ی سنی ب بعد ک ازدواج میکنی دیگ ی نفر کنارت هست  اما هیچوقت این سنت برنمیگرد ...

شآغل هستم 

مدرک‌میکاپ آرتیست  گرفتم  آریشگاه زدم 

و نقاش کار و قلم سیته کار هستم

درسته ۱۵ سالمه اما میخام ازدواج‌کنم آخه خیلی پشت سرم حرف میزن خانواده عشقم‌ 

شآغل هستم  مدرک‌میکاپ آرتیست  گرفتم  آریشگاه زدم  و نقاش کار و قلم سیته کار هس ...

اخه حیفه بخاطر حرف مردم با ایندت بازی کنی ، ببین واقعا اخلاقیات ادم تو ۱۵ ،۱۶ سالگی در مقایسه با بیست و‌خورده ای سالگی کلی عوض میشه ، بزار پخته تر انتخاب کنی 

اونقدر پیشرفت کن ک بدرخشی ، این ی مشت محکم تو دهن هر کیه ک‌پشت سرت حرف زده

اخه حیفه بخاطر حرف مردم با ایندت بازی کنی ، ببین واقعا اخلاقیات ادم تو ۱۵ ،۱۶ سالگی در مقایسه با بیس ...

با این ازدواج خانوادم راضی هستن بدون اینکه ازمن نظر بخوان خواستگار دعوت کردن خونه

امشب قراره بیان 

[QUOTE=334425612]راضی نیستی ردشون کن  خودت بهتر از بقیه شرایطتو میدونی[/QUOT عشقم‌فهمیده 

خانوادم جواب مثبت دادن از طرف من

ولی امشب قرار برم مشهد با عشقم فرار کنیم بلیط گرفته که ببرتم بزم اونجا ازدواج کنیم بعد اگه بشه بریم ترکیه البته سنم زیر ۱۸ هست نمیتونم بزم‌مجبورم داخل مشهد  زنگی کنیم چند وقت