2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واضح هست، ظرف مهلتی که مقرر  شده  گواهی انحصار وراثت  رو  ببرید بذارید رو پرونده

خب من نرفتم چی میشه؟

داداشم فوت شده تو تصادف و یسری خواهر برادرا شکایت کردن

اصن ته شکایت چی میخاد بشه؟

ببینید قضیه تصادف و در نهایت دریافت دیه هست. اگر ورثه مشخص نباشه چطور دیه رو پرداخت کنن!!

اونو ک همه رفتیم امضا کردیم برای دیه توی بیمه

این شکایت قضیش انگار فرق داره چون بعضیاشون فقط شکایت کردن

یعنی چی من الان نمیفهمم اخر شکایت چی میخاد شه؟ منم باید شکایت میکردم؟

خب من نرفتم چی میشه؟ داداشم فوت شده تو تصادف و یسری خواهر برادرا شکایت کردن اصن ته شکایت چی میخاد ...

ببینید  بالاخره این گواهی نشون میده که کیا ورثه هستن  و بعد اگه قرار بر دیه هم  شد مشخص بشه که به کی باید تعلق بگیره، بنابراین  الزامی  هست 

گواهی انحصار وراثت رو گرفتید؟ 

ببینید  بالاخره این گواهی نشون میده که کیا ورثه هستن  و بعد اگه قرار بر دیه هم  شد مش ...

وای توروخدا راهنمایی کنین اونا اصن دلشون برای من نمیسوزه ما پدر مادرمون جداست منو مادرم تنهاییم😔

پس چرا اسم بعضیا فقط هست برای شکایت؟ نه برگه ندادن به من

ورثه برادرتون اگه متاهل بودند  میشه پدر و مادر، فرزندان و زوجه 

یعنی اینا باید به عنوان شاکی مدعی بشن 

اول باید این گواهی رو می گرفتین بعد شکایت می کردین 

ورثه برادرتون اگه متاهل بودند  میشه پدر و مادر، فرزندان و زوجه  یعنی اینا باید به عنوان ش ...

داداشم و زنش و بچش با هم تو تصادف عمرشونو دادن به شما😔

پدر مادرشم فوت شدن مامان من زن باباشونه

برای دیه فقط منو بقیع خواهر برادرارو خواستن