2777
2789
عنوان

شوهرم بعدازخیانتش توبه کرد

32951 بازدید | 284 پست

سلام.راستش بعدازخوندن اینهمه تاپیک درموردخیانت لازم دونستم ماجرای خیانت همسرم وتوبه کردنش روبگم تاشایدروزنه امیدی باشه برای خیلیا دراین سایت.

هستین که بگم؟

ای وای بازم خیانت😔😔😔

از تو حرکت از من دوست داشتن...برکت از این زیباتر...!؟❤️ ❤❤️عاشقم باش که عاشقتم عشقم‌‌❤‎‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌ ‎‌ ‌‌‌‌‌‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سال عیدبودوماسریه مسأله ای که دقیقایادم نیس چی بودبحثمون شده بودوازطرفی هم من ودخترم بشدت سرماخورده بودیم وهمش تورختخواب بودیم وخیلی حواسم به شوهرم نبودوشوهرم هم ازسربیکاری همش پای اینترنت بود

والا من ديگه به خودمم مشكوكم

آره والا من که اعصابم بهم ریخته

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

درضمن اینم بگم همسرم یه مردفوق العاده مذهبیه.

تقریباپنج یاشش روزازعیدگذشته بودوماباهم قهربودیم ومن مریض.

تااینکه نمیدونم باکامپیوترچیکارداشتم که نشستم وخواستم سرچ کنم که یهودیدم گزینه پیست روشنه.ظاهراشوهرم چیزی روکپی پیست کرده بود.

واقعاکارخدابودمتوجه بشم.پیست که کردم جملش طولانی بودوهمش توقسمت سرچ نیومده بود.اماخطاب به زنی به اسم سارابود.

رفتم تووردوکاملش روپیست کردم که....

خشکم زد.جملات کاملاس ک سی خطاب به زنی به اسم سارا!اینم بگم همسرم اونموقع یه مردسردبود وماروابطمون خیلی خوب نبود ومن همیشه ازاین قضیه عذاب میکشیدم.

اماحرفایی که به اون خانم گفته بودفوق س ک سی بود.سرم گیج میرفت.دادزدم صداش کردم گفتم این چیه؟

گفت چی؟

منم شروع کردم بلندخوندن واشکام وهق وهق و....

فقط نگام کرد بامن ومن گفت بخدا 

..من....

وبعدم لباساشوپوشیدوازخونه زدبیرون.