2777
2789

سلام خواهر همسرم خیلی بی تربیته و بی شعوره میری اونجا نه سلام میکنه و بی ادبی میکنه به من که ازش بزرگترم منم سری قبلی که مادر شوهرم دعوتم کرد گفتم نمیام وقتی میام ناراحت میشه دخترت و یه سلام نمیده حالا با من قهرن ولی هرروز به شوهرم زنگ میزنن 

من از یه طرف خوشحالم چون به هیج دردیمون نخوردن و تو سخت ترین مواقع هیچ کمکی نکردن حالا شوهرم میگه تو برو معذرت خواهی کن آشتی کن 😐😐خیلی دوست دارم قهر بمونیم از یه طرف میگم شاید زشته آخه اونا به دخترشون تذکر نمیدن

سنش

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

بنظرم محل سگ هم نذاربهش،برو نذارفک کنه تونسته توروناراحت وعصبی کنه،اصلانگاشم نکن حرف هم نزن باهاش

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینقدر دوست دارم این تیپ دخترا گیر یه خانواده ای بیافتن روزگارشون سیاه کنن

مثل دخترخواهرشوهر من

امیدوارم گیر یکی مثل خودشون بیافتن هر چند هیچ کس اینارو نمیگیره لایق زندگی نیستن

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
اینقدر دوست دارم این تیپ دخترا گیر یه خانواده ای بیافتن روزگارشون سیاه کنن مثل دخترخواهرشوهر من ام ...

اتفاقا اینا خواستگار دارن مال ما که سرمونو برده از بس وزیر و سفير خواستگارشن ولی قصدش نداره🤣😂

۱۸

فقط با تو اینطوریه؟ 

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

اتفاقا اینا خواستگار دارن مال ما که سرمونو برده از بس وزیر و سفير خواستگارشن ولی قصدش نداره🤣😂

آره جون خودشون

آخه کدوم خنگی میاد اینارو بگیره

هر موقعه گفتن یه لبخند معنی داری بزن بهشون

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
آره جون خودشون آخه کدوم خنگی میاد اینارو بگیره هر موقعه گفتن یه لبخند معنی داری بزن بهشون

من از خدامه با یکی مثل خودشون شوهر کنن هی باهم دعوا کنن من حوصله دعوا ندارم با عفریته ها