2777
2789
عنوان

کیا می‌دونن پروانه وکالت ....

187 بازدید | 11 پست

کیا می‌دونن چجوری پروانه وکالت باطل میشه ؟ 

و اگه باطل بشه دیگه اون طرف وکیل حساب نمیشه ؟ 

یا بعد مدتی درست میشه ؟

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷

یه تعلیق داریم یه ابطل

اگر باطل بشه خیر دیگه وکیل نیست

درست هم نمیشه

اگر تعلیق شه چرا

علت های ابطال هم تخلف های انتظامی وکلا میتونه باشه

میشه واسه برگشتن سلامتی و شفای کاملم و ازدواجم با کسی که دوستش دارم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه تعلیق داریم یه ابطل اگر باطل بشه خیر دیگه وکیل نیست درست هم نمیشه اگر تعلیق شه چرا علت های اب ...

تخلف انتظامی یعنی مثلاً رشوه گیری اینا ؟

شنیدم گفتن باطل شده پروانه اش ولی دقیق نمیدانم 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
تخلف انتظامی یعنی مثلاً رشوه گیری اینا ؟ شنیدم گفتن باطل شده پروانه اش ولی دقیق نمیدانم 

بستگی داره به اینکه دفعه چندمشه

چه جرمی کرده

قبلا چطور بوده

اصولا اول اخطار میاد

بعد تکرار کنه توبیخ میشه

بعد تکرار کنه تنزل درجه هست

تکرار کنه تعلیق میشه مثلا شش ماه نمیتونه کار کنه

تکرار کنه ابطال میشه پروانه اش کلا دیگ نمیشه 

میشه واسه برگشتن سلامتی و شفای کاملم و ازدواجم با کسی که دوستش دارم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹

بستگی داره به اینکه دفعه چندمشه چه جرمی کرده قبلا چطور بوده اصولا اول اخطار میاد بعد تکرار کنه ت ...

شما وکالت خوندید ؟

کاراموز  حقوق بلی :)

بسلامتی 

میگم عزیزم شما میدونید من اگه بخوام مهریه بزارم اجرا باردار باشم ممکن بهم نده ؟

بسلامتی  میگم عزیزم شما میدونید من اگه بخوام مهریه بزارم اجرا باردار باشم ممکن بهم نده ؟

مهریه شما هر وقت دلت بخواد میتونی بذاری اجرا

باردار باشی یا نباشی مهم نیست

شما اصن فردای عروسیتم میتونی مهرتو بذاری اجرا عزیزم🥰

مهریه شما هر وقت دلت بخواد میتونی بذاری اجرا باردار باشی یا نباشی مهم نیست شما اصن فردای عروسیتم م ...

درسته اما چون شرایط استراحت مطلق دارم هر کسی میگه که به خیلی دوندگی داره نمی‌دونم کس اقدام کنم گذاشتم سرکلاژ کنم بعد اگه بشه وکیل بگیرم